Hvad er en Pompadour?

En Pompadour er en frisure, der indeholder et højt, afrundet hældning, og er skabt af kæmning den hår under sig selv til skabe volumen. Den frisure er opkaldt efter kong Ludvig XV af Frankrig ‘s chef elskerinde, Madame de Pompadour, der bar parykker byder på voluminøs hår ved fronten indrammet af slangekrøller. I Nordamerika, var den Pompadour frisure en populær del af 1950’ernes rockabilly kultur, og blev sported af sådanne musikere som Elvis Presley, Jerry Lee Louis, og Johnny Cash.

I løbet de slutningen af ​​1980’erne og begyndelsen af ​​1990’erne, blev den Pompadour ofte båret af kvinder med lange, krøllede hår såsom Julia Louis-Dreyfus, der medvirkede i hittet sitcom, Seinfeld. Den “reverse Pompadour” blev også lavet populær for en kort periode ved Mike Score af den pop gruppen Flock af Seagulls, der bar hans hår krøllet i henhold på de siderne og lige ved fronten. Den Pompadour lavet en stil comeback løbet af den nye årtusinde som en del af en overordnet genoplivelsen af ​​punk rock mode. Det modtog en svag stil opdatering og re-dukket op som den “halv op” frisure, byder på en hældning ved foran og edgier, straighter sluser i siderne. Berømtheder, såsom Beyonce, Paris Hilton, og Pink blev alle set sportslige den halvt-up stil i løbet af begyndelsen af ​​2000’erne.

Den hårstyling Proceduren for skabe en Pompadour varierer afhængigt af, hvilken æra man forsøger at mønsteret hans eller hendes Pompadour efter. Sådan opretter du en 1950’erne rockabilly stil, først sikre sig at den håret på forsiden af ​​den panden er længere end den håret ved siderne. Gnid pomade eller en anden type af hår creme eller voks ind i de håndfladerne i hænder og smarte den hår tilbage ved hjælp af fingerspidserne. Børst håret på de siderne mod bagsiden af ​​videohovedet ved hjælp en fin-tand kam, og afslut ved at komme den håret ved forreste del af hovedet tilbage og under, til at skabe en afrundet, boble form.

Sådan opretter du en moderne-dagen kvinders Pompadour, 1:e glatte håret med en flad jern. Næste, hold pandehår op i luften med den ene hånd og drille den hår nedenunder de pandehår under anvendelse ett kam i den anden hånd. Fastgør de pandehår til kronen af ​​videohovedet ved hjælp et hår clips eller bobby pins, og glatte omstrejfende strengene over toppen ved hjælp af de fingerspidserne og en let tåge af hårspray.

Er det muligt at være tynde med Cellulite?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Eye Gel?
Hvad Er en Vinklet Bob Haircut?
Hvordan vælger jeg den bedste skønhed tips?
Kan jeg virkelig blive afhængig af tatoveringer?
Hvad Er en Facial Mud Mask?
Hvad er de bedste tip til pincet Sharpening?
Hvordan kan jeg Forbered for Kom godt i en Tattoo?
Hvad er Demi-Permanent hårfarve?
Hvordan vælger jeg den bedste behandling til blandet hud?
Hvad er forbindelsen mellem cellulite og vægttab?

Leave a Reply