Hvad er et søm Shield?

En sømskjoldet er en beskyttende belægning, der er placeret direkte over hele fingernegl. It obligationer til neglen og holder den sikkert, mens det vokser ud. Dette giver maksimal beskyttelse mod skår, bryde, eller en opdeling af søm. En sømskjoldet kan komme i individuelle beskyttende plastic strips, der klæber til neglen. De kan også komme i flydende form og anvendes til neglen, svarende til neglelak.

Der er flere valgmuligheder, når det kommer til at vælge et søm skjold. En calcium skjold kan gøre sømmet tykkere med forøget calcium-og dette giver beskyttelse for bolte, der kan være tynd eller svag. Keratin skjolde udglatte skøre negle, hvilket gør dem stærkere på egen hånd, og dette medvirker til at producere glattere, stærkere negle. Naturlige geler og protein er kendt for at producere stærkere hår og negle og gel skjolde kan befæste svækkede søm, tætning af søm kanterne. Dette forhindrer enhver skår eller rive langs siderne af neglen.

Denne type skjold ikke langstrakt søm. Den bruges ikke som en kunstig eller dekorative negle, men det kan forbedre udseendet af neglen. En sømskjoldet typisk kommer i mange forskellige farver, og hvis det anvendes korrekt, vil det ligne en manicured søm. Skjoldet kan forblive på neglen i op til to uger, og farven forbliver, medens søm er beskyttet. Et søm skjold kan også komme i en gennemsigtig skygge, hvis negle er for korte til en farve.

Negle skal rengøres og poleret, før du anvender et søm skjold. Neglebånd bør også blive skubbet tilbage. Hvis en væske sømskjoldet bliver brugt, kan den anvendes med en søm børste. Plaststrimmel søm skjolde kan påføres direkte på neglen og overskydende kan indgives fra under anvendelse af en neglefil. Enhver type af skærm kan fjernes med og acetone-baserede neglelakfjerneren.

Helst søm er dækket af en skærm eller neglelak i en lang tidsperiode, der er mulighed for en svampeinfektion. Dette kan forekomme, fordi der ikke er tilstrækkelig luftstrøm til neglen. Visse mærker af søm skjolde og neglelak indeholder formaldehyd og andre typer af giftige stoffer. Disse ingredienser er blevet forbundet med cancer og andre skadelige sygdomme. Der findes mange former for skjolde og polermidler, der er tilgængelige, og at de ikke indeholder disse giftige stoffer.

Hvordan jeg Vælg den Bedste Agurk Cream?
Hvordan jeg Vælg den bedste Makeup for ett Round Face?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Curling Iron Brush?
Hvordan laver jeg en ansigtsmaske?
Hvor effektiv er fedtsugning for vægttab?
Hvad er ett Gold Facial?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Eyeshadow Trio?
Hvilke Er de Fordele Brug Dead Sea Mud?
Hvad er ett Pubic Wig?
Hvad er Vegan Tandpasta?
Hvordan vælger jeg den bedste Face Scrub for Acne?

Leave a Reply