Hvad er ett Douche Bottle?

En douche flaske er et fartøj, i hvilken douche opløsning holdes. En douche flaske kan være genanvendelige eller til engangsbrug, og kan købes på apoteker, uden recept. Den genanvendelige douche Flasken er typisk fremstillet fra gummi, og den engangs douche flasken er generelt lavet af plast. Engangsartikler douches flasker kommet forhånd-fyldt med douche opløsning og kan direkte indsættes for at det vaginale område uden behov for en douche dyse eller douche pære. Den genanvendelige douche Flasken, imidlertid, kræver typisk ett hookup med slange og en dyse.

Douching refererer til den praksis til at rense vagina med en løsning,, der til tider der indeholder hvid eddike. Selv om nogle kvinder tror, ​​douching kan holde vaginal lugt i skak, er det ofte ikke nødvendigt. Den vagina renser sig selv, og når ordentlig hygiejne opretholdes med en daglig bad eller brusebad, bør lugt ikke være problematisk. I virkeligheden, kan douching fremme eller forværre en eksisterende vaginal infektion ved stukning den naturlige bakterielle flora stede i vagina.

Nogle symptomer på en vaginal infektion kan gøres forværres af douching, herunder vaginal decharge, stærk lugt, kløe, og brændende. Derudover, kan smertefuld vandladning og mild bækkensmerter udvikle sig. Når disse symptomer opstår, den sundhedspleje udbyder behov for at skal anmeldes til bestemme arten af ​​infektionen og give behandling. Afhængigt af naturen af ​​infektionen, kan behandlingen omfatte ett vaginal creme, antibiotika, eller antimykotiske medikamenter.

Nogle gange, vil den sundhedspleje udbyder ordinere en medicineret douche løsning til at behandle visse betingelser eller efter gynækologiske kirurgiske procedurer. Douche løsninger kan undertiden tørre ud de vaginale væv og forårsage irritation, men visse løsninger er forbehandlet-blandes med moisturizers. Når vaginal irritation er til stede, bør dysen af ​​den douche flasken ikke blive indsættes i det vaginale område, fordi yderligere irritation kan forekomme.

Efter douching med en genanvendelig flaske, bør apparatet være rengøres grundigt med varmt, sæbevand før det anvendes igen. Undladelse at gøre dette kan forårsage den douche flasken og douching forsyninger til at havnen bakterier, som kan spredt sig til det genitale område, når sin brugte næste gang. Den douche flaske og andre forsyninger bør aldrig skylles eller rengøres med gnav alkohol i et forsøg på at sterilisere dem. Ikke kun vil alkohol irritere den vaginale væv, hvis det kommer i kontakt med alkohol, under anvendelse gnav alkohol kan endda svække gummi og ødelægge apparatet.

Hvordan jeg Vælg den Bedste Vandtæt Eyeshadow?
Hvad er fordelene ved Aloe Vera til huden?
Hvad er de Fordele ved Kom godt i en Professional Manicure?
Hvordan finder jeg ud min ansigtsform?
Hvordan vælger jeg de bedste tekstureringsmidler Shears?
Hvorfor er Korrekt Håndvask vigtigt?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Ayurvedic Cream?
Hvordan vælger jeg den bedste Cuticle Oil?
Hvilke er de forskellige typer af kontaktlinser?
Hvordan vælger jeg den bedste Brude Henna?
Hvilke Er de Basics af en Manicure og Pedicure?

Leave a Reply