Hvad er ett High børstet?

En høj hårgrænse henviser til en hårgrænsen, som gør panden at se større eller mere udsat end en lav hårgrænse gør. En høj hårgrænse kan være en flatterende feature, især når det ledsages af en flatterende frisure. Også, en høj hårgrænsen er normalt arvelig, og bør ikke forveksles med en vigende hårgrænse. Desuden, bliver hår udtynding og andre typer hårtab ikke er knyttet til en høj hårgrænsen enten.

Selvom nogle mennesker overveje at høje hairlines attraktiv, andre foretrækker at skjule dem med forskellige frisurer. For at gøre en høj hårgrænsen ser mindre mærkbar, iført bestemt frisurer hjælp. Lagdelte hairstyles hjælpe hår ser tykkere og mere voluminøst, hvilket gør den panden se mindre ud. Derudover, er iført pandehår anbefales også at modvirke udseendet af en høj hårgrænsen, da de rent faktisk kan skjule en stor pande.

Et andet navn for en høj hårkant er den Tudor hårgrænsen. Denne type af hårgrænsen var fremtrædende i Tudor tider, hvor Dronning Elizabeth jeg regerede. Det var ikke uhørt for kvinder at barbere deres hairlines at gøre det højere, så de kunne se mere som dronningen. Selv om denne praksis som regel er ikke gjort længere, mange mennesker vælger at fremhæve dette træk. For dem, trak iført håret tilbage i en glat eller alvorlige pony smerter vil i høj grad kalde opmærksom på panden, men hvis dette look ikke ønskes, ett slicked ryg hestehale bør undgås.

Høje hairlines er typisk mere almindelig hos mænd, men kan være mere bothersome for kvinder. Også, folk med høje hairlines undertiden søge kosmetisk kirurgi, som ofte omtales som hårgrænsen-sænkende kirurgi. I tillæg til denne type af kirurgi, kan hår podning også gøres at udfylde i den øvre del af panden. Den enkelte bør diskutere kirurgiske muligheder med en erfaren kosmetisk kirurg hvem kan forklare de procedurer, langs med de risici og fordele.

En anden smigrende frisure, der kan reducere forekomsten af ​​et stort pande er iført en side del, eller off-midterste del, stedet for et center del. Symmetrien i den side del kan skjule, en full-udseende Pande, hvor en center del kan faktisk forstærke det. Folk kan tale med deres stylister at lære mere om hairstyles, at vil fladere deres høje hairlines. For dem, hvis hairlines stadig se indlysende på trods af kreativ hårstyling, en paryk, paryk, eller strategisk placerede hår extensions kunne være levedygtige muligheder.

Hvad er Økologisk Makeup?
Hvad er Propolis Tandpasta?
Hvad er de bekymringer om Toksiner i kosmetik?
Hvad Er en Widow ‘s Peak?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Barbering med Olive Oil?
Hvad er Nogle Forskellige Typer af Makeup Pensler?
Hvordan vælger jeg de bedste Bulk tandbørster?
Hvad er Micro Braids?
Hvordan vælger jeg den bedste fipskæg Style?
Hvordan vælger jeg den bedste Acryl Nail Polish?
Hvad Er Botox ® Clinics?

Leave a Reply