Hvad er ett Paddle Hårbørste?

Når man ser på hår pleje produkter, kan du finde dig selv overvældet med alle de tilgængelige valgmuligheder. Selv shopping for noget så simpelt som en hårbørste kan være en kompliceret opgave for uinformerede forbrugeren. Til at udjævne og glatte langt hår, dog, en pagaj hårbørste er en klog investering. Disse brede, flade børster er stor for at arbejde med hår af alle teksturer og egnede for de fleste dagligdags styling behov.

Kvalitet er en vigtig overvejelse,, når de køber en pagaj hårbørste. Børsten skal være ca tre inches bred at gøre den egnet for styling langt hår. Generelt, de dyreste paddle hårbørster er udstyret betydelige træ håndtag. Hvis du ofte har problemer med at gribende din hairbrush, dog, kan en gummibelagt håndtag tilbyde ekstra kontrol.

Der er mange forskellige muligheder for den børstehårene i din hårbørste. Ionic konstruktion og varme resistente børstehår er nyttige funktioner hvis du planlægger at bruge din pensel for varme styling på daglig basis. Keramisk Forbindelsen børster er nyttige til fjernelse statisk og forebygge tangles. Afrundet plastic tips massage hovedbunden til at gøre dig føle sig afslappet og forfrisket.

Paddle børster, uanset af hvilken type du køber, er forholdsvis nemme at bruge. Imidlertid, det er vigtigt at huske, at du aldrig skal bruge en pagaj hårbørste at style vådt hår. Brug en kam til at detangle dit hår, derefter bruge din pensel til at blæse tørre store dele af hår hurtigt og nemt. Hold dit hår spændt med pagajen hårbørste til at oprette tilføjede spændinger, at vil strække håret ind den nye form. Denne teknik hjælper også at tilføje polish og skinne til din færdig stil.

Når du har fundet en hårbørste der passer til dine behov, er det vigtigt at rengør det med jævne. En høj kvalitet pagaj hårbørste vil vare i flere år, hvis ordentligt vedligeholdt. For at rengøre din pensel, bruge en lang tand kam til at fjerne enhver løs hår, der er blevet indgivet mellem børstehårene. Ca. gang om pr måneden, vaske penslen i en opløsning af lunkent sæbevand for at fjerne støv, snavs, olier, og rester fra hårplejeprodukter produkter såsom geler, hårspray, eller mousser. Forsigtigt skylles børsten i rent vand og lad den at lufttørre væk fra direkte sollys.

Hvad er ett Sugar Scrub?
Hvordan vælger jeg den bedste Slankende Gel?
Hvad er en øjenbryn Enhancer?
Hvad er Hair Tonic?
Hvad er hæklet Braids?
Hvad er Magnesium Lotion?
Hvad er effekten af ​​blødt vand på hår?
Hvad er Knæ fedtsugning?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Backcombing Comb?
Hvilke Er de forskellige typer kosmetisk kirurgi for de Lips?
Hvad er et hår Manicure?

Leave a Reply