Hvad er ett Thermal Hårbørste?

En termisk hårbørste er en speciel type af hår styling værktøj. Selv om en termisk hårbørste helt sikkert kunne blive brugt til simpelthen at detangle hår, ligesom en regelmæssig hårbørste, ville dette ikke blive ved hjælp af en termisk hårbørste til det ‘s fulde potentiale. Termiske hårbørster er specielt designet til brug med en elektrisk hår, dryer, når at blæse den hår tørt.

Termiske hårbørster er som regel lavet af materialer, der bistår i tørring og styling af hår. For eksempel, kan cylinderen af ​​en termisk hårbørste være fremstillet ud af aluminium eller keramisk. Den tønde af en hårbørste fremstillet af keramik eller aluminium vil afholde varmen bedre end ét lavet af plastic eller træ. Når hårbørste bruges sammen med ett elektrisk Haar dryer, cylinderen af ​​børsten påtager sig varme, og fremskynder tørringsprocessen.

Den børstehår på en termisk hårbørste, kan også være fremstillet af bestemte materialer, der bistår i styling af håret. Børstehår lavet af orne hår, et materiale menes at være en af ​​de mindst at beskadige til håret, kan mindske den samlede indvirkning, at styling kan have på håret. Børstehår kan også være fremstillet af nylon, og blive vippes, hvilket betyder at ende af hver børstehårs er udjævnet med en lille mængde af gummi eller plast. Dette hjælper børstehårene af børsten passerer mere let gennem håret, uden snagging eller trække håret og forårsager skader.

Måske ett af de mest almindelige funktioner i et termisk hårbørste er, at tønde er udluftet. Betyder dette, at tønden af ​​børsten har mange bittesmå huller, gennem hvilke luft fra det elektriske føntørrer kan passere under styling. En udluftede tønde er sådan et fælles træk af en termisk hårbørste, at termiske hårbørster ofte kaldes ventilerede hårbørster.

Når de varm luft fra ett elektrisk føntørrer passerer gennem hullerne i cylinderen af ​​en udluftet børste, skaber dette et konstant ensrettet flow. I form af styling hår, er denne ensrettet udstroemningsbetingelser mere fordelagtig. En ensrettet flow af luft skaber en udglattende virkning på håret, fordi det blæser den varme luft forbi håret i en enkelt, konstant retning. En fast tønde hårbørste afbøjer luften og derved forårsager varm luft til blæse forbi håret i multiple retninger. Dette kan agitere neglebånd af hår akslen, og oprette en frizzy effekt.

Hvad er årsagen rynker i panden?
Hvordan vælger jeg den bedste Cold Wax?
Hvordan vælger jeg den bedste Eye Makeup for mænd?
Hvad er Øjenbryn Trådning?
Hvad er Fin Tyk Hair?
Hvordan stopper jeg ansigtsbehåring vækst?
Hvad er Chestnut Hair?
Hvad er Eyeshadow?
Hvad er udtyndet Hair?
Hvordan vælger jeg den bedste hårtørrer til mænd?
Hvad er Skin Balm?

Leave a Reply