Hvad er ett Wet Set?

En våd sæt er en metode til styling hår, mens det er vådt, ved at indpakning håret rundt om curlere, eller ruller, eller oprette pin krøller. Efter at håret er indstillet, er det enten tilladt at lufttørre eller tørret under en emhætte dryer, som cirkulerer varm luft til at hjælpe fordampe vandet. Når håret er helt tørt, er det stylet ved hjælp af de fingre, kamme, eller børster. Fordi håret går fra vådt til helt tørre i den samme position, våde sæt er normalt ganske langtidsholdbare.

Den våde sæt var mest populær i de 1950’erne og 1960’erne før håndholdte elektriske hår apparater, såsom slag tørretumblere og krøllejern, blev bredt tilgængelige. Den teknik, dog, bliver stadig bruges i dag at opnå en vintage look. Våde sæt er også normalt mindre skadelig for hår end elektriske apparater, der stiller relativt høj varme direkte på håret. En våd sæt er også en måde at midlertidigt give curl og bevægelse til håret uden brug af stærke kemikalier, f.eks permanent bølge løsning.

Magnetiske plastruller ofte give den smidigst sæt, men kræve brug af klip at holde dem på plads. Velcro ruller, også kendt som pensel valser, holde sig til håret og ikke nødvendigvis klip, men nogle gange plast picks anvendes til at fastgøre ene til den anden og holde dem på plads. Valser kommer i forskellige størrelser, og generelt bør vælges baseret på længden af ​​håret og den ønskede størrelse af curl. Når du laver en våd sæt, bør håret gå rundt rullen to eller tre gange for den stærkeste curl.

Efter at håret er shamponeret og håndklæde-tørret, det er klar til en våd sæt. Anvendelsen af ​​en lille mængde styling lotion eller gel til at hver sektion som den er rullet kan goere håret nemmere at arbejde med og give den stil ekstra bedriften magt. Den hår er typisk kæmmet, og vikles omkring de curlere så gnidningsløst som muligt, at holde ender meget glat at undgå fiskekroge, eller lige områder, nær enderne af håret. Pleje bør tages til at pænt sektion håret og ikke lægge for meget på hver rulle, eller det kan tage en lang tid at tørre. Hvis håret er for korte til at blive viklet omkring en rulle, kan den formes til en tap bøjer og holdes mod hovedet med en klemme. Pin krøller bliver også undertiden bruges nær ørerne og ved nakken af ​​halsen.

Tillader en våd sæt til luft tør forårsager den mindste mængde af skader til den håret, men typisk tager det mest tid, normalt hele dagen eller alle natten. Fordi sove på ruller kan være meget ubehageligt og iført dem hele dagen, er generelt ikke praktisk, mest vælge at sidde under ett hætte tørretumbler at fremskynde processen. Hood tørretumblere kan enten være svært ligesom de dem i en salon, eller bløde ligesom en badehætte. Varmen normalt bør indstillet til mellemniveau, ikke høj, og den indstillede bør have lov til afkøle, før rullerne er fjernet, og sørg for håret er helt tørt.

Der er mange muligheder, når stylingprodukter en våd sæt. Du skal blot løber fingrene gennem det kan adskille de krøller en smule, men opretholde mønster. Det kan også let børstet til at skabe en fuld, bølget stil, eller grundigt børstet for at få en mere lige ser med volumen. En lidt hår spray kan kun tilbageholde den stil længere.

Ved at variere størrelsen af ​​de valser, deres mønster og placering, samt typen af ​​stylingprodukter anvendte produkters, kan mange forskellige hår stilarter blive skabt med en våd sæt. Dette styling teknik er også meget tilgivende. Hvis resultatet ikke er helt rigtigt, kan det vaskes ud og gjort i løbet af igen.

Hvordan jeg Vælg den Bedste Curling Iron Brush?
Hvordan Må jeg slippe af med mørke Lips?
Hvad Er hårvækst Pills?
Hvordan får jeg de bedste hårtransplantation resultater?
Hvad er de bedste tips til exfoliate ben?
Hvilke Er de bedste Tips til Voksende ett Mustache?
Hvad er en bagepulver Douche?
Hvad er organiske Cosmetics?
Der er en antiperspirant?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Back Acne Home Retsmidler?
Hvordan vælger jeg den bedste Mineral Powder Foundation?

Leave a Reply