Hvad er Face Aerobic?

Face aerobics er en serie af ansigts muskel øvelser menes at gøre en person ansigt synes mere ungdommeligt. Aerob øvelse fungerer, fordi det kontrakter, og afslapper de muskelfibre, hvilket resulterer i en bedre muskeltonus. De ansigtet øvelser menes at reducere forekomsten af ​​rynker og genskabe en hængende kæbe linje. Nogle mennesker tror, ​​at en regelmæssig program af ansigtet aerobics kan give en alternativ mulighed for at en traditionel kirurgisk ansigtsløftning.

Som en person vokser ældre, musklerne i ansigtet gradvist bliver længere. De ansigtets muskler er direkte fastgjort til huden af ​​ansigtet

som den muskler stretch, strækker huden også. Dette forårsager en persons ansigt til at se anderledes over tid.

Inden du begynder ansigt aerobic, skal huden på ansigt og hals er fugtet. Så en blid fingerspids massage vil øge blodcirkulationen, før du starter den rutinemæssige. Looking into et spejl i løbet af ansigtet aerobic rutine kan hjælpe en person fokus på de muskelgrupper da de bliver udøves.

En fælles facial øvelse involverer pande og øjenbryn. En hurtig opadgående bevægelse af begge bryn efterfølges af en afslappende af musklerne. Den handling er gentages ti gange.

En anden serie af ansigts-øvelser centre på munden bogstaverne i alfabetet. Overdreven bevægelse af munden muskler i alfabetet er nøglen til at opnå de bedste resultater. Ti til tyve gentagelser i alfabetet op til tre gange ett ugen er generelt anbefales.

Efter alfabetet øvelse, fokuserer den næste del af ansigtet aerobic på kæben linje. Munden er åbnes og den nedre kæbe bevæges fremad. Når musklerne i nakken er kun let synlige fra bevægelsen, er kæben langsomt afslappet. Der kan være en lille poppende lyd høres som den kæbebenet bevæger sig fremad under øvelsen. Så længe bevægelsen ikke er smertefuld, kan det gentages fra ti til tyve gange tre dage om ugen.

Nogle ansigt aerobic programmer fremhæve gentage visse ord i en overdrevet måde til at tone de ansigt og hals muskler. De fleste af de ord, er talt meget langsomt. Nogle ord er arrangeret ind i tungen tvindemaskiner, og talt hurtigt til at udfordre de ansigt musklerne som den programmet skrider frem. Fortalere for dette program rådgive gentage et sæt af skiftende ord på daglig basis for at opnå den mest ungdommelige udseende på kortest tid.

Kort efter udførelse den serie af ansigts øvelser, kan en person, bemærke, at hendes ansigt føles ømme når hun er taler eller spiser. En over-the-counter smerten reliever, såsom ibuprofen, kan tages til at hjælpe med at reducere aching. Når ansigtets muskler få nogle muskeltonus, bør ansigtet motion rutine bliver smertefri og forfriskende.

Hvordan vælger jeg de bedste Bad perler?
Hvad er Avobenzone?
Hvad er de forskellige typer af hjem Cellulite behandling?
Hvad er permanent øjenbryn Makeup?
Hvad er Klorhexidin mundskyl?
Hvordan vælger jeg den bedste Royal Jelly?
Hvorfor er Korrekt Håndvask vigtigt?
Hvordan vælger jeg den bedste Baking Soda tandpasta?
Hvad er Pore Strips?
Hvad er Micro fedtsugning?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Blemish Concealer?

Leave a Reply