Hvad er forbindelsen mellem Bat Guano og Mascara?

I begyndelsen af ​​det 21. århundrede, var et rygte i omløb på forskellige hjemmesider, chat værelser, og tv shows om forholdet mellem bat guano og mascara, angiver, at guano er faktisk en ingrediens i makeup. Rygtet går på at sige, at en af ​​de ingredienser, der findes i de fleste mascara, guanin, som bruges til at give mange kosmetik og andre skønhedsprodukter en boblende glans, er lavet af bat guano. Selv om det kan være teknisk muligt at udlede guanin fra flagermus afføring, De Forenede Stater Food and Drug Administration (FDA), som regulerer den kosmetiske industri, forbyder brug af ingredienser, der kommer fra enhver form for afføring. Det guanin anvendes i makeup og skønhed produkter er faktisk lavet af fiskeskæl. Bat guano har dog nogle praktiske bruger takket være sin højt kvælstofindhold, dog

det har været brugt som gødning og at foretage visse typer sprængstoffer.

Den vandrehistorie om bat guano og mascara er en af ​​de mange rygter, der har cirkuleret gennem årene om kosmetik, alle med varierende grader af sandhed. De mest sandsynligt kommer fra en generel angst, som mange forbrugere har om skønhed produkter, med deres komplicerede lister over ingredienser og fabrikanter, som er meget beskyttende overfor deres formler og processer. Den brug af animalske produkter samt den praksis, af afprøvning af kosmetik på dyr, undertiden med barske og smertefulde konsekvenser for dem, er også en kilde til kontrovers der bidrager til rygter om den kosmetiske industri. I mange tilfælde er det vanskeligt at finde håndfaste beviser, der understøtter påstande som den, mascara indeholder bat afføring, men de historier der fortsat.

Det ser ud til, at nogle kosmetiske virksomheder og sælgere har tilpasset den rygtet om bat guano og mascara til at passer til deres egne formål. Mange diskussionsgrupper beskeder på dette Internettet kan findes, at beskrive sælgere at fortælle historier om andre konkurrenter ved hjælp af guano til at foretage mascara, men sikre potentielle kunder, at deres produktet ikke indeholder denne ingrediens. Én god måde at lette bekymring for, at en person måtte have om ingredienserne i en bestemt kosmetisk eller skønhed produkt er at konsultere en dermatologist eller en licenseret kosmetolog. De har ofte viden om eventuelle sundhedsmæssige virkninger, der kan følge af forbindelser, der anvendes i disse typer af produkter.

Selv om der er nogen sammenhæng mellem guano og mascara, har flagermusens afføring blevet anvendt, ligesom andre former for ekskrementer, som gødning. Det er meget rig på nitrogen, et af de vigtigste komponenter i frugtbar jord. Bat guano er også ofte brugt af økologiske gartnere. De foretrækker det, fordi flagermus spiser kun frugt og insekter, mens andre husdyr, hvis husdyrgødning ofte bruges som gødning kan være fodret med føde indeholdende hormoner, antibiotika og andre stoffer, der kan gøre deres vej ind i ekskrementer.

Hvad er japansk hår glatning?
Hvad Er Steam Hair Rollers?
Hvad er et protein Hair Treatment?
Hvad er Musk Deodorant?
Hvad er et High Pressure garvning seng?
Hvad er de bedste tips til at beskytte Meget lys hud?
Hvad er de almindeligste årsager til kvindelig skaldethed?
Hvad er de almindeligste årsager til en vigende hårgrænse i mænd?
Hvad er mørke øjne cirkler?
Hvordan slipper jeg af næse acne?
Hvordan vælger jeg den bedste Heel Cream?

Leave a Reply