Hvad er fordele og ulemper ved Aktuel Salicylsyre?

Aktuel salicylsyre kan være gavnligt, fordi det effektivt kan behandle problemer, herunder acne, skæl, og vorter. Nogle mennesker bruger også salicylsyre syre på hård hud. Selv om produktet er nyttig for mange mennesker, er der er visse risici forbundet med dets anvendelse. Disse risici omfatter allergiske reaktioner, moderate til svær huden irritation, og alt for tør hud på de områder, hvor det blev anvendt. Anvendelsen af ​​produkt er også ubehageligt for nogle fordi det forårsager lejlighedsvist en stikkende fornemmelse, selv om ikke alle oplever denne.

Mange typer af aktuel salicylsyre er til rådighed i håndkøb uden recept, men stærkere doser kan erhverves gennem en recept. Der er adskillige forskellige sorter af salicylsyre i topisk form, herunder salver, cremer og medicinsk præparerede servietter. Syren er produceret under mange forskellige navne, og de fleste kiosker have flere produkter, der indeholder det. Alle former af aktuel salicylsyre, herunder over-the-counter sorten, bør anvendes med forsigtighed på børn, ældre, og gravide eller ammende kvinder. Syren bør ikke anvendes på alle vedrørende børn, der er mindre end to år, og en læges råd bør typisk søges, før det bruges på alle små børn.

Salicylsyre tendens til at være meget anvendelige til acne, fordi det kan eliminere døde hudceller, blokere porerne, hvilket fører til dannelsen af ​​hudorme. Mennesker med acne normalt nødt til at bruge aktuelt salicylsyre kontinuerligt, fordi når de stopper, acne tendens til at vende tilbage. Syren kan ligeledes eliminere dandruff ved at hjælpe slippe af Flaky, skællende hud på hovedbunden, og det er en ingrediens almindeligvis findes i mange skælshampooer. Der er derudover adhæsive puder disponible indeholdende topisk salicylsyre designet til at dække vorter i flere dage. Syren kan dræbe de hudceller inden for den vorte, gør det meget lettere til Slough off de døde hudceller efter omkring 01:59 uger.

Selvom salicylsyre generelt betragtes som sikkert for de fleste mennesker, der er nogle mennesker, som ikke er i stand til at bruge det. Allergiske reaktioner over for salicylsyre er ikke ualmindeligt, og disse reaktioner kan manifestere sig i form af alvorlige hud-betændelse og irritation. Nogle mennesker oplever normalt mild hudirritation med salicylsyre, når de først begynder at bruge det, men dette ofte forsvinder jo længere produktet bruges. Hvis irritation ikke forbedres over tid og bliver værre med hver brug, kan en person med sikkerhed gå ud at produktet ikke er kompatibel med hans hud og skal sandsynligvis stoppe med at anvende syre.

Hvad er et europæisk Facial?
Hvad er Jasmine Water?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Øjenskygger Refills?
Hvordan vælger jeg den bedste hud Supplements?
Hvad er Calendula Cream?
Hvad er de forskellige typer af skæl?
Hvad er en Clay organ wrap?
Hvad Er Mini-Makeover?
Hvad er fordelene ved Placenta for Hair?
Hvordan Må jeg Udtoning Freckles?
Hvad Er Manuelle Hair Clippers?

Leave a Reply