Hvad er fordele og ulemper ved en lang Shag Haircut?

En lang shag haircut tilbyder bæreren et niveau af beskyttelse mod varmen fra en sommersol langt ud over, at andre frisurer. Ved aflejring toppen og siderne af hår, en lang shag klipning tillader hovedet at ånde, medens der dækker bærerens ryg hals og forebyggelse solskoldning. Ofte båret af dem, der emulerer en vis savoir faire blandt en bestemt social gruppe, kan den lange Shag haircut identificere brugeren som en af ​​de populære pakke, men det kan også henvise til en brugers split fra populærkulturen. Omtales ofte i de sociale medier som værende en frisure for dem, der er ude af trit med populære trends, kan en lang shag haircut lejlighedsvis gøre bæreren fokus på latter og latterliggørelse.

Populær i 1980’erne, den lange Shag haircut blev stilen for dem, der ønskede at påtage sig en vis persona emuleret af musikscenen har grovere element. Punk rockere og rock kunstnere spankulerede deres lange shag haircut på tværs af scenen og fortsatte med en slem dreng holdning. Snart, den lange Shag haircut fundet vej ud i gaderne i verden i form af en fordring til berømmelse redegørelse stil ru-hals eller urolige unge. Du skal blot bære denne frisure på en high school var ofte årsag til identifikation som en ballademager.

For den unge, der ikke blot ønsker at være et andet gear i den menneskelige maskine, udtrykt Shag frisure til alle, der stirrede på dem, at de ikke var et andet ansigt i mængden. Afhængig af hvilken side af stil en person var på, kunne dette være enten en pro eller con. Generelt aftalt mange tidligere og nuværende brugere af den stil, den lange Shag haircut var varmt om sommeren og ofte vanskelige at håndtere i høj luftfugtighed. Håret skal være stylet på en sådan måde, at toppen er holdt højt, og børstebærende lignende, mens de lange ryg sluserne fik lov at flyde frit over skuldrene og krave linje.

En anden con til stilen var lang tid det vil ofte kræve for en person at vokse hår længe nok til nøjagtig gengivelse af den stil. Dette typisk førte til lange perioder med ukontrollerbar og rodet hår, mens brugeren konstant blev bombarderet med anmodninger om at få sit hår klippe. Mange gange, blev en person, som ønsker at tage på den lange Shag haircut lokket til at modtage en kortere snit før hans var rigtigt for længere stil.

Hvordan Kan jeg forhindre Brassy Hair?
Hvordan vælger jeg de bedste Badesalt Containers?
Hvad er en keramisk Comb?
Hvad er Nail Polish Fortynder?
Hvad er et brusebad Cap?
Hvordan vælger jeg den bedste Henna Makeup?
Hvilke Er de bedste Home Retsmidler til tørt hår?
Hvorfor er Korrekt Håndvask vigtigt?
Hvad er ett Finger Mustache?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Non-Aluminum Deodorant?
Hvad er en hår maske?

Leave a Reply