Hvad er fordelene ved at bruge Juvéderm ® i læberne?

Juvéderm ® er en type af dermal fyldstof, der kan udfylde linjer og rynker i ansigtet og omforme dele af ansigtet, såsom læberne. Juvéderm ® i læberne kan være gavnligt, fordi det giver øjeblikkelige resultater og et naturligt udseende fylde. Det er ofte anbefales i løbet af Restylane ® fordi det kræver en mindre smertefuld procedure og er undertiden menes at producere mere naturlige resultater. Dermal fyldstoffer såsom Juvéderm ® er populære, fordi de kræver lidt helbredende tid.

Mange mennesker vælger at have injektioner af Juvéderm ® i læberne. Disse injektioner er meningen at tilføje volumen til læberne mens dem, smidig og naturlig følelse. Mange finder, at en af ​​fordelene ved Juvéderm ® i forhold til traditionelle plastikkirurgi er, at disse injektioner er ikke-invasiv og ikke permanent. Også i modsætning mere invasive procedurer, kan resultaterne ses umiddelbart efter proceduren i stedet for at vente på helbredelse at forekomme. Juvéderm ® i læberne kan vare alt fra tre til otte måneder, dog med regelmæssige touch ups, kan det vare længere.

Der er tre forskellige typer Juvéderm ®: Juvéderm ® 18, Juvéderm ® 24 og Juvéderm ® 30. Juvéderm ® 18 bruges til folk med fine linjer og rynker omkring mund og øjne. Juvéderm ® 24 anvendes til behandling af personer med mere alvorlige rynker rundt om hele ansigtet, herunder kinder og næse. Endelig Juvéderm ® 30 behandler dybe fordybninger og rynker og anvendes til plumpe eller volumize forskellige aspekter af ansigtet. Når injektion Juvéderm ® i læberne, Juvéderm ® 24 eller 30 anvendes.

En alternativ type af filler til læberne er produktet Restylane ®. Restylane ® har været på markedet flere år længere end Juvéderm ® og er et andet valg for læbe forstærkning ved injektion. Nogle mener, Juvéderm ® til at være bedre end Restylane ® til læbeforstørrelse, fordi Restylane ® er et stivere, fastere fyldstof og kan skabe læber, der ser stive, mens Juvéderm ® er forholdsvis mere flydende og kan skabe mere bløde, naturlige udseende resultater. Restylane ® kan være mere passende til brug på andre områder af ansigtet. Juvéderm ® er også mindre smertefuldt at administrere, og resultaterne er øjeblikkelige, sammenlignet med Restylane ®, som kan tage op til en uge for at vise samlede resultater.

Mulige bivirkninger af Juvéderm ® injektioner omfatter rødme, ømhed, smerter og blå mærker på injektionsstedet. Andre bivirkninger er hævelse, fasthed og stød omkring området. Misfarvning af huden kan også forekomme. Bivirkninger er sædvanligvis forbigående eller reversibel.

Hvilke Er de forskellige typer Gel Negle Supplies?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Professional Hair Spray?
Hvad er Color Block?
Hvad er en cirkel Beard?
Hvad er Beard Oil?
Hvad er Peeling Gel?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Castile Soap?
Hvad er Fugtgivende Handsker?
Hvad er de bedste tip til Permanent Facial Hair Removal?
Hvad Er Twist Braids?
Hvad er forbindelsen mellem Biotin og Hår?

Leave a Reply