Hvad er fordelene ved en elektrisk tandbørste?

I fortiden, hvis man ønskede at købe en elektrisk tandbørste ville man være nødt til at besøge apparatet udsnit af den lokale stormagasin. I dag, disse batteri-eller el-drevne tandrensning enheder findes næsten overalt, selv i supermarkedet!

Vi ved alle, at tandbørstning kan fjerne mad og plak fra tænder og tandkød

det også skærer ned på huller i tænderne, tandkødsbetændelse og andre tandkødssygdomme. En elektrisk tandbørste kan gøre alt dette og meget mere. En undersøgelse, der sammenligner dem, der brugte en elektrisk tandbørste til dem der bruger en manuel tandbørste viste, at mens den manuelle børste gjorde et acceptabelt stykke arbejde, den elektriske tandbørste rengøres forholdsvis bedre.

Ikke blot elektrisk tandbørste bevæge hurtigere for et dybt nede tandrensning, bliver den også under tandkødet, hvilket reducerer gingivitis. Desuden er en elektrisk tandbørste ideel til dem, der lider af arthritis, karpaltunnelsyndrom, og andre smertefulde eller svækkende tilstande. Fordi det roterende elektriske tandbørste hoved gør alt arbejdet, er den person at gøre børstning ikke nødt til hele tiden at flytte hænder, håndled eller arme frem og tilbage til børste.

Ud over mærkbart hvidere og synligt renere tænder, har ejeren af ​​en elektrisk tandbørste frisk ånde end en person, der manuelt børster. Det er ikke til at sige, at den person, der bruger en manuel tandbørste automatisk lider af dårlig ånde, men statistikken viser en elektrisk tandbørste renser bedre. Når munden er renere, åndedrættet er friskere.

Dem, der ejer en manuel tandbørste har tendens til at børste hårdere end dem i besiddelse af en elektrisk tandbørste. Selvom det normalt betragtes som en god ting, er det vigtigt at bemærke, at hvis tænderne børstes for hårdt, kan det væv, der dækker tandkødet bliver beskadiget. En elektrisk tandbørste kræver mindre tryk, hvilket efterlod tandkødsvævet med minimal beskadigelse af tandbørstning.

De fleste mennesker, der børste manuelt har de bedste intentioner. Imidlertid er deres børstning fjerner fødevarer og plak kun af selve overfladen af ​​tænder og tandkød. En elektrisk tandbørste, på den anden side trænger mere end det øverste lag, der sikrer maksimal fjernelse af plak og en over ren mund.

I de fleste tilfælde er den type tandbørste man anvender en sag om præference. Så længe du har gode børstevaner og tandtråd mindst én gang dagligt, vil dine tænder være sundt, om du vælger en elektrisk tandbørste eller en, der er manual.

Hvordan Tartar Control Tandpasta arbejde?
Hvordan vælger jeg den bedste Base Coat?
Hvilke Er de bedste Bob Haircuts for-rundens Faces?
Hvordan laver jeg en Curly Bun?
Hvad er kosmetisk fedtsugning?
Hvad er et High Pressure garvning seng?
Hvad er en kobber peptid?
Hvordan vælger jeg den bedste shampoo til hårdt vand?
Hvad er en Front børstet?
Hvordan vælger jeg de bedste fedtet hud produkter?
Hvad er en Anti-Aging Facial?

Leave a Reply