Hvad er fordelene ved en Exfoliating Face Scrub?

Med henblik på delaminering, er at fjerne døde celler på det ydre lag af huden. En eksfolierende Face Scrub siges at stramme huden for at hjælpe med at bekæmpe ældningsprocessen. En anden fordel kan være en fremskyndelse af cellefornyelsen. I almindelighed kan en eksfolierende Face Scrub forbedre konsistensen af ​​huden, fjerne eventuelle urenheder fanget i porerne og bekæmpe acne. Man bør undgå almindelige fejl såsom overforbrug af en facial scrub, som kan eliminere sine mange fordele.

Den menneskelige hud består af adskillige lag, og de ydre lag har en tendens til at blive tør. På dette tidspunkt begynder huden nærmest den overflade, kaste-og erstattes af nye hudceller. Hvis de ikke fjernes, de døde hudceller blive hvor de er på overfladen og tilstoppe porerne, hvilket kan føre til hele ansigtet ser kedelig og træt.

En eksfolierende ansigt Skrub grundigt fjerner disse døde celler. Dette gør det muligt for de nye hudceller til at skinne igennem, hvilket fører til bedre udseende hud og sikre, at hudens porer reduceres i størrelse. Åbne porer tiltrækker smuds og kan føre til akne og andre hudproblemer. Det er derfor, det er nødvendigt at gå ind under bruseren efter en grundig eksfolierende session for at fjerne de resterende døde hudceller. Efter bruseren, er det vigtigt at tilsætte fugtighedscreme at forhindre huden mod udtørring.

Modningen får fine linier og rynker vises på huden .. En eksfolierende Face Scrub kan hjælpe stramme huden op. Dette kan reducere forekomsten af ​​fine linjer og rynker.

Fejl kan fremstilles ved anvendelse af en eksfolierende flade krat. For eksempel er det ofte tilfældet, at en person er for voldsom med ansigtet krat. Teenagere søger at fjerne bumser og ældre mennesker som forsøger at skjule rynker kan skrubbe for hårdt. Overforbrug af en ansigtsbehandling krat, men kan gøre mere skade end gavn. Det er derfor, det er klogt ikke at bruge en eksfolierende Face Scrub oftere end en gang hver anden uge. Man bør grundigt rense huden to gange dagligt med blide ansigt vask.

Hvad er Body Shimmer?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Barbering med Olive Oil?
Hvad er en naturlig hårspray?
Hvad er en Devilock?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Nail Polish Dryer?
Hvordan vælger jeg den bedste Concealer Palette?
Hvordan vælger jeg den bedste Blonde for Olive hud?
Hvad er Face Aerobic?
Hvordan vælger jeg de bedste Kollagen tabletter?
Hvad er Bio-Oil ®?
Hvordan forhindrer jeg Kruset Hair?

Leave a Reply