Hvad er fordelene ved øjenbryn trådning?

Øjenbryn threading er en skønhed metode, der anvendes til at fjerne herreløse hår og bue eller forme øjenbrynene. Det blev opfundet i Mellemøsten, men bruges nu i både østlige og vestlige områder. Processen begynder med et tyndt stykke tråd, der er vævet under øjenbrynet hår og bundet i en knude til fast placere hårene på plads. Da tråden let er trak, det trækker hårene nedenunder tråden knob ud ved roden. Øjenbryn threading har en række potentielle fordele, der kan gøre det mere tiltrækkende øjenbryn forme metode end at bruge varm voks eller pincet til at fjerne hår.

En fordel ved øjenbryn gevindskæring i forhold til andre øjenbryn forme fremgangsmåder er den mængde tid, det tager at udføre. Tråden er vævet igennem alle de hår, der skal fjernes, og kræver kun en hurtig træk for at fjerne alle hårene på én gang. En typisk threading session kan vare mindre end fem minutter, hvilket gør det betydeligt hurtigere proces end at bruge en pincet til at fjerne enkelte hår.

Mængden af ​​smerte enhver hårfjerning metode giver kan variere mellem individer, men folk, der foretrækker øjenbryn gevindskæring mener, det er en af ​​de mindst smertefulde metoder. Under trådning processen kun tråden rører hårene og ikke berører huden under håret. Den formindsket smerte kan være et resultat af mangel på kontakt med huden i nærheden øjenbrynene, som er tyndere og kan være følsomme for berøring. Andre øjenbryn forme metoder kræver, at trække på huden under øjenbrynet hår og kan forårsage mere smerte i visse enkeltpersoner.

Folk med hud, der er tilbøjelige til at rødme eller kløe efter kontakt med kemikalier kan vælge at bruge øjenbryn gevindskæring, fordi det ikke bruge nogen kunstige produkter eller ingredienser. Tråden anvendes i hårfjerning processen er fremstillet af blødt bomuld og vil typisk ikke forårsage nogen hudirritation. Idet fremgangsmåden kun anvendes ét stykke udstyr og ingen kemikalier, men også tendens til at have en lavere pris end andre metoder der er afhængige af forskellige produkter og udstyr.

En anden potentiel fordel ved øjenbryn threading er præcisionen af ​​hårfjerning og formning. Når en uddannet gevind professionel lægger tråden til hår, han eller hun normalt har en klarere linje af synet under påføring end professionelle øjenbryn voksbehandlere. Voks spredes i et lag, derefter dækket med et uigennemskinneligt strimmel stof, før det trækkes ud på en hurtig bevægelse, som eventuelt kan give plads til fejl på grund af mangel på synlighed. Under threading, kan en professionel typisk se, hvad han eller hun gør på alle tidspunkter.

Hvad er en Spiral Perm?
Hvad er Kohl Eyeliner?
Hvad er calciumstearat?
Hvad er Gulerod Oil?
Hvad er Stem Cell Skin Care?
Hvordan Må jeg Udtoning Freckles?
Hvad er Chunky Highlights?
Hvad er Hangnails?
Hvad er de bedste tip til Henna Removal?
Hvad Er Destilleret Witch Hazel?
Hvad er Baby negleklipper?

Leave a Reply