Hvad er fordelene ved Protein for hårvækst?

Protein for hårvækst er undertiden anbefales som en behandling for folk, der ønsker at forhindre hårtab. Brug af fødevarer rige på protein for hårvækst er ofte fremmes som et holistisk alternativ til kemiske behandlinger for at styrke hår, så godt. Nogle behandlere endda anbefale bestemte fødevarer for at fremme hår sundhed, såsom laks og hørfrø.

Sundt hår i høj grad kræver et tilstrækkeligt indtag af protein, som det meste af håret i sig selv består af dette næringsstof. Proteinet fundet i hårceller er kendt som keratin og er direkte ansvarlig for sammensætningen af ​​hver streng af hår. Mængden af ​​protein hver person har brug for daglig varierer på individuel basis af vægt, højde, og andre faktorer. Personer med svage immunforsvar eller sygdomme, såsom anæmi, kan kræve mere. En gennemsnitlig person kræver mellem 1,4 til 2,5 ounce (40 og 70 gram) af protein dagligt.

Forebyggelse af hår knækker er en anden grund til at mennesker anvender protein til hårvækst. Når hår pauser, er det ofte ikke vokser til sin fulde længde. Hvis hår har en tendens til at bryde, andre indsatser, der anvendes til at hjælpe med at gøre håret vokse kan stadig mislykkes. En passende proteinindtagelse styrker håret, gør det stærkere og mindre tilbøjelige til at bryde.

En alvorlig proteinmangel kan undertiden resultere i hårtab. De fleste mennesker, der har regelmæssig adgang til en lang række fødevarer, vil imidlertid ikke lider af hårtab på grund af mangel på protein i kosten. Sådanne tilfælde af hårtab er typisk forbundet med underernæring som følge af mangel på fødevarer generelt. Hårtab det sker alene på grund af manglende protein i kosten er meget sjælden. De fleste tilfælde af hårtab kan tilskrives sygdom, skader eller stress.

For at sikre, at en forbruger nok protein til hårvækst, kan en høj-protein kost planlægges. Æg, laks, og lever er populære valg at opnå protein. Mejeriprodukter, såsom yoghurt og hytteost, eller valleprotein, kan være muligheder for dem, der afholder sig fra at spise kød. Protein shakes tjene som måltid eller diættilskud hjælpemidler kan give en ekstra portion af næringsstoffer så godt. Andre gode kilder til protein for hårvækst indbefatter ølgær og hvedekim.

Ud over at spise mere protein, kan folk købe protein-baserede hårplejeprodukter til at give deres hår med mere protein. Disse omfatter klimaanlæg, spritz-on behandlinger og hårvand. Både keratin og animalsk protein kan findes i disse produkter.

Hvad er Papaya sæbe?
Hvad er Face Balm?
Hvad Er Exfoliating Handsker?
Hvad er den bedste måde at Style Curly Hair?
Hvordan vælger jeg den bedste Tonet Lip Balm?
Hvad kan jeg gøre ved Bad fedtsugning?
Hvad er Økologisk Jojoba Oil?
Kan jeg bruge Tandpasta for en Cold Sore?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Daily Shampoo?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Sensitive Skin Toner?
Hvad er Bio-Oil ®?

Leave a Reply