Hvad er forskellen mellem en væske og Blyant Eyeliner?

Flydende og blyant eyeliner er så forskellige som nat og dag med hensyn til udseende, anvendelse og holdbarhed. I almindelighed er blyant eyeliner anbefales for nybegyndere fordi det er lettere at anvende. Anvendelse af flydende eyeliner er også nemmere, når en makeup artist har lært de grundlæggende principper for anvendelsen af ​​eyeliner, og lærte at stabilisere hans eller hendes hånd. Nogle mennesker udvikler en præference for en type af eyeliner på et tidligt tidspunkt, dog, og bare kan lide udseendet af det over det andet. Både flydende og blyant eyeliner har deres egne fordele og ulemper, og ingen er “bedre” end den anden overordnede.

Den forskel i udseende kan være ganske bemærkelsesværdig afhængigt af hvor meget anvendes, og hvor. Flydende eyeliner tendens til at have et befugtningsmiddel udseende, der ligner maling, som ikke er tør, men det er også kraftigere end blyant eyeliner. Når de anvendes, flydende liner foregår i en meget tynd streg, mens blyanter har større linier. Endvidere forbliver flydende eyeliner sat, og kan generelt ikke udtværes at linien større. Det er her pencil eyeliner udmærker

det kan være udtværet at give brugeren en mere robust eller professionelt udseende, afhængigt af hvor meget det er snavset.

Flydende og blyant eyeliner anvendes også i forskellige metoder. Med blyant eyeliner, kan brugeren blot anvende liner med ét slag, så tvære den til at skabe en blødere linje. Flydende eyeliner anvendes typisk i små, korte strøg, fordi at anvende den i ét slag er yderst vanskeligt. Hvis en fejl foretages, når anvender blyant eyeliner, kan det normalt være udtværet til perfektion eller bare tørres af. De fleste flydende eyeliner er vanskelige at fjerne, hvilket er nyttigt for folk, der bærer makeup for lange timer, men frustrerende at rette fejl eller fjerne før sengetid.

Både flydende og blyant eyeliner produkter er lille og nem at opbevare. På den anden side er flydende foringer stadig flydende og er i stand til spilde ligesom enhver anden væske kosmetisk. De blyant-formede beholder skal bryde for at spilde eyeliner, men det lejlighedsvis sker, og kan ødelægge en håndtaske, og de elementer inde i den. Pencil eyeliner er egentlig bare blyanter skabt af voks, og kan endda bruges til at skrive noter på papir, selvom dette en hurtig måde at unødigt kedeligt det. Hvis en blyant eyeliner er fastsat et loft, det udgør kun en lille trussel til en håndtaske eller dets indhold, selv om det er et uheld brudt.

Hvordan jeg regrow øjenbryn hurtigt?
Hvilke Er fordelene ved Tea Tree Oil til Skin?
Hvordan vælger jeg den bedste Hair Spray for krøllet hår?
Hvordan vælger jeg et sundt Tandpasta?
Hvilke Er de forskellige typer Self-Garvning Products?
Hvordan vælger jeg den bedste Nail Polish Holder?
Hvordan vælger jeg den bedste Herbal Soap?
Hvad er ett Pude Hårbørste?
Hvordan forhindrer jeg skæl?
Hvordan vælger jeg den bedste Shower Sponge?
Hvad er Instant Eyeshadow?

Leave a Reply