Hvad er forskellen mellem Face Cream og Body Lotion?

Den store forskel mellem ansigtscreme og bodylotion er naturligvis, hvor du anvender det. Der er mange forskellige mærker af hudplejeprodukter på markedet, med forskellige formler catering til udvalgte områder af det menneskelige legeme. Ikke alene er der generelle ansigtscremer og body lotions, der er også øje sera, fod lotion, læbe balsam, og endda neglebånd cremer. Mens mærkenavne og pris kan variere betydeligt mellem ansigtscreme og bodylotion, den grundlæggende formel, og anvendelse af er heldigvis konstant.

Dit ansigt er den første del af din krop, at folk ser på møde jer, og det er ansigtet, der giver det første visuelle indtryk. For at bevare den ungdommelige og friske udseende af ansigtshuden, kosmetologer og dermatologer anbefaler en daglig regime af ansigtscreme applikationer. Det er vigtigt for at forhindre tegn på for tidlig aldring, især fordi ansigtet er den første kropsdel ​​til at bukke under for overdreven alkohol forbrug, rygning, træthed og stress. Ansigtshuden også udskiller mere fedtet sebum fra sine porer end andre dele af kroppen, især når det udsættes for sollys. I denne forstand ansigt er et højrisikoområde for hudskader og skal beskyttes på et tidligt tidspunkt.

Kroppen på den anden side er overalt under halsen og er ofte skjult under tøjet, afhængig af vejr. Fordi kroppens hud er underlagt mindre miljøskader, er tegn på for tidlig ældning ikke så nemme at finde som på ansigtet, selv om overdreven udsættelse for sollys kan vise sig erklæringen forkerte. Hvis en person ikke er godt hydreret så han eller hun kan have problemer med at bevare fugten i huden, hvilket gør det føles grov og tør.

Face Cream indeholder som regel en højere solbeskyttelsesfaktor (SPF) på grund af sin højere eksponering for solen. Nogle ansigtscremer også hævder at bekæmpe tørhed, ubalancer i talgproduktion og acne baseret på ingredienser. For eksempel i yngre mennesker, ansigtscreme, der indeholder alpha hydroxy syre, et enzym, der æder de kedelige, døde lag af huden til at afsløre en forynget lag nedenunder er blevet anbefalet af dermatologer. For ældre mennesker, er ansigtscremer, der aktivt bekæmper tegn på aldring ved at reducere linjer og rynker ønskelig. Ansigtscremer sædvanligvis kategoriseret som type hud de er beregnet til behandling af: tør, normal, fedtet og kombination. Disse forskellige typer af huden variere baseret på fordeling af talgproduktion og alle kræver forskellige koncepter for ansigtscreme.

Bodylotion er sædvanligvis en hurtigt absorberbare formel, der er beregnet til at bevare eller genoprette væsketab. Ved at hjælpe huden ophold hydreret, forbedrer det udseende og følelse af blødhed i kroppen hud, hvilket er ønskeligt. Formlen for bodylotion indeholder mere vand end olie, hvilket skaber en tyndere formel, som er egnet til daglig alt i brug. Body lotion kræver ikke et regime, selv om mange mennesker finder det bekvemt at anvende det lige efter et bad eller før de går udendørs. I modsætning til ansigtscreme, kommer bodylotion i mange dufte. Mens ansigtshuden er mere følsom over for duft og andre additiver, krop hud er naturligvis mindre tilbøjelig til en sådan irritation.

Producenter af begge disse produkter har præsenteret planteekstrakter, essentielle flygtige olier og fugtighedscremer i deres produkter, at forsøge at forbedre lotion har salgbare egenskaber. Både ansigtscreme og bodylotion kan findes på enhver detailhandler, hvor hudplejeprodukter sælges.

Hvad er de forskellige typer af Øjenbryn Piercinger?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Lip Balm Supplies?
Hvad er en hvirvel i håret?
Hvordan vælger jeg den bedste hudpleje behandling?
Hvordan vælger jeg Best New Aftershave?
Hvilke Er de forskellige typer af Twist Updos?
Hvordan vælger jeg de bedste Boys ‘Köln?
Hvad er en digital Perm?
Hvordan vælger jeg de bedste Henna Stencils?
Hvad er de forskellige typer af hår Tørretumbler tilbehør?
Hvad er de bedste tips til at gøre Hair Extensions i hjemmet?

Leave a Reply