Hvad er forskellen mellem Hair Restoration og Transplant?

Den væsentligste forskel mellem hår restaurering og en transplantation er den metode i hvilken hår er udskiftes. Fremgangsmåder, hvor håret er tilskyndet til at vokse på sin egen gennem medicin og terapi er benævnt hår restaurering, og en transplantation er, når nye hårsække implanteres i patientens hovedbund. Disse follikler er taget fra sunde donorceller og er betød at erstatte den patientens tabte hår hårsække. Anden stor forskel mellem hår restaurering og en transplantation er, at førstnævnte generelt er non-invasiv, hvorimod transplantation er en kirurgisk procedure. Balding individer normalt vælge restaurering løbet transplantation for den større tilgængelighed, lavere omkostninger og nedsat risikofaktorer.

Folk beslutter mellem hår restaurering og en transplantation vil ofte vælge den tidligere, især da proceduren kan udføres derhjemme. Blandt de mange forskellige typer af hår restaurering metoder, er aktuelt medicinering en af ​​de mest populære. Dette indebærer at anvende en creme som stimulerer sovende rødder i den hovedbunden at vokse hår, som regel gennem en hormonal reaktion. Oral medicin arbejde i en tilsvarende måde, under anvendelse hormonale reaktioner at stoppe hårtab og fremme hårvækst. Både topiske og oral medikamenter kan nemt købes på de fleste kiosker.

Andre former for hår restaurering involveret periodiske terapi sessioner. Disse typer af hår restaurering behandling kan variere fra hormonindsprøjtninger til laser terapi. I modsætning til hår restaurering medicin, kræver disse former for terapi specialudstyr og assistance fra en uddannet professionel. Selvom succesrater satser er generelt højere end over-the-counter medicin, periodisk hårvækst terapi er betydeligt dyrere. For mange enkeltpersoner, gør denne skelnen den beslutning mellem hår restaurering og en transplantation et mere vanskeligere en.

Hårtransplantationer, på den anden side, er langt mere invasive. Også kendt som hår propper, disse involverer at få rask donor hår hårsække og implantere dem direkte ind i hovedbunden. Disse hår implantater er derefter stimuleret sig i en stigende. Da proceduren udnytter hårsække, der er allerede er sunde snarere end sygepleje beskadigede follikler tilbage til sundhed, det har en tendens at have den højere succesrate sats mellem hår restaurering og en transplantation.

Transplantation af nye hår hårsække har sine risici, dog. Den hovedbunden måske afviser de nye hårsække, eller hovedbund celler kan blive beskadiget af en skødesløs kirurg. Dette er ofte en vigtig overvejelse for folk, der forsøger at beslutte, mellem hår restaurering og en transplantation, da de væsentligt højere omkostninger ved kirurgi ikke garanterer hårvækst. I tilfælde af vellykkede transplantationer,, om de fundne resultater er ekstremt imponerende.

Hvad er fordele og ulemper ved Hjemmelavet Cosmetics?
Hvad Er Natural gynækomasti Treatments?
Hvordan vælger jeg den bedste Dry Shampoo?
Hvordan kan jeg matche mine øjenbryn og ansigtsform?
Hvad er Clarifying Shampoo?
Hvordan vælger jeg den bedste Coconut Parfume?
Hvordan vælger jeg den bedste Bivoks Lotion?
Hvad er Mango Butter?
Hvordan Må jeg Fremme New Hair Vækst?
Hvordan vælger jeg den bedste Tattoo Salve?
Hvordan vælger jeg den bedste Shampoo med Tea Tree Oil?

Leave a Reply