Hvad er forskellen mellem håndlotion og Face Lotion?

Mens mange mennesker er af den opfattelse, at alle typer af lotion er de samme, faktum er, at der er et par vigtige forskelle mellem håndlotion og ansigt lotion. Disse forskelle har at gøre med den virkning, at hver type af lotion er designet til at opnå, og blandingen af ​​elementerne, som indgår i den grundlæggende formel. Her er tre af de væsentligste forskelle mellem ansigt lotion og håndlotion.

Hand lotion, som bodylotion, formuleret er at have en tykkere konsistens end ansigt lotion. Selv om det er rigtigt, at begge typer lotion bruges til at fugte huden, de fleste mennesker har brug for et andet niveau af fugtgivende i ansigtet end med hænderne. Dette skyldes, at ansigtet er tilbøjelig til at indeholde sektioner, der allerede udstråler en rimelig mængde af naturlige olier. Den tykkere konsistens håndlotion tillader produktet mere effektivt at behandle de rå plastre mange mennesker udvikler på fingrene og palmer, idet en rest vil klæbe sig fast til hænderne selv efter vask. I modsætning hertil er at bruge denne tykkere lotion på ansigtshuden tilbøjelige til at tilstoppe porerne og skaber hudproblemer.

Med ansigt lotion, er ideen som regel ikke blot at fugte, men også til at rense. Mange cremer og lotioner, der er formuleret især ansigtet omfatter rensemidler, der medvirker til at fjerne overskydende olie aflejringer fra porerne i huden. Resultatet er, at fladen lotion påføres i en kort tid og derefter skylles af huden. Modsætning håndlotion, er der ingen rest, der fortsætter med at beskytte ansigtet mod elementerne. De fleste mennesker har nok naturlige olier til at udføre denne opgave, og blot kræver ansigt lotion til at hjælpe forøge processen.

Endelig har formler for håndlotion og ansigt lotion indeholder ofte en række næringsstoffer, der er specielt blandet for de særlige behov af huden på hænderne eller i ansigtet. Den håndlotion vil indeholde egenskaber, der vil bidrage til at pleje tørretumbleren huden findes der, mens ansigt lotion vil omfatte næringsstoffer, som hjælper til at forlade en glat og ren teint. Mange typer af Skintonic dag indeholde elementer, der er beregnet til at stramme huden og giver et mere ungdommeligt udseende. De samme elementer ikke ville fungere godt med hænderne, og kan føre til revnedannelse og afskalning på tørretumbleren tekstur af huden findes på knoer og palmer.

Den nederste linje er, at håndlotion og ansigt lotion, ligesom andre former for lotion, er formuleret til at opfylde de specifikke behov i huden findes på forskellige punkter på den menneskelige krop. Valg af den rigtige type lotion eller creme vil resultere i at hjælpe det specifikke område at være sund og se mere attraktiv.

Hvordan vælger jeg den bedste glatning Shampoo?
Hvordan vælger jeg den bedste Mascara Remover?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Pearl Comb?
Hvad er en Blå Rinse?
Hvad er de almindeligste årsager til tør hud omkring næsen?
Hvad er et organ polsk?
Hvad Er Bad Bomber?
Hvilke Er de bedste tip til Brug af Metallic Eyeshadow?
Hvad er Akryl negle?
Hvordan vælger jeg den bedste Pubic Hair Removal Cream?
Hvad er forskellen mellem Face Cream og Body Lotion?

Leave a Reply