Hvad er forskellen mellem solcreme og Sunblock?

Solcreme og sunblock ligner hinanden, men ikke identiske produkter. Sunblock normalt henviser til en form for uigennemsigtig solcreme, der sidder på hudens overflade og reflekterer solens ultraviolette (UV) stråler. Omvendt, en sand solcreme soaks i huden og absorberer UV-stråler, før de kan forårsage forbrændinger eller celleskader. Producenter ofte anvendes disse begreber i flæng, at forvirre forbrugerne og får dem til at overvurdere et produkts effektivitet. Som et resultat, forbød den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) producenter fra mærkningskravene en solcreme, som sunblock, vandtæt, eller sweatproof den 14. juni 2011.

Disse to produkter virker anderledes for at forhindre UV-stråler fra beskadige huden. Der er to typer UV-stråler: UVA-stråler, der forårsager aldring og UVB stråler, der forårsager brændende. Sunblock typisk indeholder zinkoxid eller titandioxid. Det vil ikke blive absorberet i huden, men i stedet danner et beskyttelseslag på den overflade, der afspejler solens stråler, før de når huden. Sunblock generelt er effektiv til at afspejler både UVA og UVB stråler.

Et solfilter er en lotion, der suges ind i huden og forsvinder. Det absorberer UV-stråler, efter de har nået huden, men før de kan brænde eller ødelægge den. Vigtigste ingredienser i en solcreme arbejde ved at absorbere energien af ​​UV-stråler og frigive den i en mindre skadelig form. Medmindre en solcreme er mærket som “bredt spektrum,” det sandsynligvis beskytter mod UVB-stråler med en varierende eller manglende niveau af UVA forsvar.

Lagdeling for øget beskyttelse ikke er effektiv eller praktisk for solcreme og solcreme. Anvendelse flere lag solcreme på én gang, vil ikke øge sit niveau af UV-absorption, medmindre den oprindelige ansøgning var mindre end det beløb, der kræves for at få det maksimale annoncerede udbytte. I så fald vil anvende et andet lag bedre beskyttelse, men kun indtil den maksimalt mulige afskærmning er nået.

Da sunblock er mere beslægtet med en fysisk barriere, end solcreme, kunne layering tilføje beskyttelse. Anvendelse af flere lag af solblokker ikke er praktisk eller komfortabel, men i praksis. Det kan blive tyk og indtørret på huden og vanskelig at fjerne.

Når det kommer til effektivitet i at genindføre, solcreme og solcreme er forskellige. Solfilter kan være mindre effektive, når genanvendes. FDA anbefaler Genansøgningen hver to timer, men dette vil blive påvirket af hvor godt huden kan absorbere det. Hvis huden er våd eller den tidligere ansøgning ikke absorbere ordentligt eller blev ikke vasket helt af, vil genanbringelse effektivitet blive påvirket. Sunblock kan genanvendes i et foregående lag, eller efter det foregående lag er blevet vasket ud.

Den 14. juni 2011 meddelte FDA nye regler og krav til over-the-counter solcremer, der sælges i USA. Disse regler er at hjælpe forbrugerne med at træffe informerede valg om solcreme og solcreme, for at sikre, at produkterne er sikre og effektive, og for at forhindre producenter i at bruge vildledende etiketter. FDA især forbudte producenter fra mærkning en solcreme som vandtæt, sweatproof, eller sunblock fordi sådanne krav overdrive en solcreme effektivitet. De nye regler for solcreme og solcreme vil træde i kraft inden sommeren 2012.

Hvad er Micro fedtsugning?
Hvordan skjuler jeg Alder pletter i ansigtet?
Hvad er Propolis Cream?
Hvad er Cold Cream?
Hvilke Er de Fordele og ulemper af kosmetisk kirurgi efter Weight Loss?
Hvordan virker fugtgivende sæbe arbejde?
Hvordan kan jeg reducere fedtsugning Hævelser?
Hvad er de forskellige typer af kosmetisk kirurgi for de øjne?
Hvad Er Øjenbryn Fyldstoffer?
Hvad Er en Curling Hair Dryer?
Hvordan jeg Vælg den Bedste sparkly Eyeshadow?

Leave a Reply