Hvad er forskellige hår Bun Styles?

Der er flere forskellige typer af hår boller stilarter, der kan give et sofistikeret eller mere afslappet look. En klassisk bolle indhylle håret i sig selv, og kan være placeret i flere forskellige dele af hovedet. Flettede boller er skabt meget som den klassiske stil, bortset fra at længden af ​​håret er flettet før de pakkes. Texturerede boller er typisk løsere end den klassiske stil, og har ofte løse, ansigt-indramning lag og små stykker stikker ud af bolle. Enhver af disse hår boller stilarter kan accessorized med forskellige hårnåle eller klemmer.

For klassiske hår boller stilarter, er håret samlet i en hestehale og snoet ind i sig selv. Idet drejning bliver tættere, håret vikles omkring bunden af ​​hestehale indtil det danner en bolle. Stifter anvendes derefter til at fastgøre hår. Disse typer af hår boller stilarter kan placeres på midten af ​​hovedet, i nakken, tættere på kronen, eller endda på siden.

Flettet hår boller stilarter giver et unikt twist på den klassiske look. Når håret er samlet i en hestehale, længden derefter flettet og fletværket vikles omkring bunden af ​​hestehale i en bolle. I nogle tilfælde kan håret være fransk flettet og derefter indpakket i nakken i en bolle. Ligesom den klassiske stil, kan den flettede boller være på den side, midten eller toppen af ​​hovedet eller nakken.

Texturerede boller er typisk blødere end andre boller. Mens håret stadig er viklet rundt om sig selv, er det typisk overladt løsere, med brikker falder eller stikker ud af bolle. I nogle tilfælde er håret krøllet før at blive fastgjort til en bolle, hvilket skaber en blødere look, og ansigt indramning spiraler tilbage i totter. Håret tæt på hovedet, der trækkes tilbage i en knold kan drillet tilvejebringe tekstur på toppen. Disse boller, som med andre, kan være placeret hvor som helst på hovedet.

Flere forskellige tilbehør kan ændre udseendet af hver af disse hår boller stilarter. Disse stilarter kan ske med dekorerede hårnåle, der stikker ud af bolle selv. Combs kan anvendes på siderne af hovedet for at holde kortere hår på plads, eller at skabe ekstra interesse for stil. Forskellige farver bånd eller hår extensions kan også vrides i boller til at dekorere hår boller stilarter selv. Både casual og mere formel stil også egner sig til brug af pandebånd, som kan hjælpe til at holde kortere hår tilbage og tilføje interesse for udseendet.

Hvordan jeg Vælg de bedste billig Eye Cream?
Hvordan vælger jeg de bedste Quick frisurer til Long Hair?
Hvad er Parafango?
Hvad er de bedste tip til pincet Sharpening?
Hvad Er Laser Skin Care?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Shimmer Powder?
Hvad Er Bio Cosmetics?
Hvad er Eyeshadow Primer?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Salon Hair Dryer?
Hvad er de forskellige typer af tynde streger?
Hvad er Contour Tråde ™?

Leave a Reply