Hvad er forskellige hjem retsmidler for mørke cirkler?

Mørke rande under øjnene gøre en person ser træt ud, ældre, og nogle gange endda syge, og for mange mennesker kan det være et kronisk problem, der påvirker den måde, de ser, og hvordan de mener om deres udseende. Der er mange hjem retsmidler til mørke rande under øjnene, der er tilgængelige, og folk er begyndt at henvende sig til disse løsninger i stedet for dyre cremer fyldt med kemikalier. Home retsmidler til mørke rande tage naturlige produkter og anvende dem på øjnene for at reducere hævelser og lysne under øjet mørke rande. Der er også visse livsstil og ernæring ændringer, der kan hjælpe med at forhindre mørke rande.

Placering frisk agurkesalat over øjnene i omkring 10 minutter er den mest berømte hjem afhjælpe for mørke cirkler, og det bruges i mange spabade under ansigtsbehandlinger. Massere agurk saft omkring øjnene eller iblødsætning vatkugler i juice er et alternativ til anvendelse af skiver. Agurk hjælper med at køle og lindre det opsvulmede udseendet af under øjet poser. Med kartoffelskiver, eller saft fra skivede kartofler er et alternativ til agurker. De stivelse i kartofler fjerne rødme og irritation, og også hjælpe til at lette fremkomsten af ​​mørke rande.

Brug af grøn te poser over øjnene, er en anden af ​​de hjem retsmidler til mørke rande. Stejle to friske teposer i kogende vand i tre minutter og derpå tillade posen at afkøle i køleskabet. Når poserne er cool, pak dem ind i et stykke køkkenrulle og placere poser over øjnene i op til 15 minutter. Grøn te indeholder mange antioxidanter og garvesyre, som er en adstringerende. Disse naturlige stoffer vil sammenpresse kapillærerne i øjet og reducere inflammation.

Forskellige olier og juice er effektive hjem retsmidler mod mørke rande. Anvendelse af rosenvand, en blanding af citron og tomatsaft, eller en blanding af gurkemeje pulver og ananas juice er populære hos nogle mennesker. Andre mennesker har fundet gode resultater ved anvendelse af vitamin E olie, mandelolie eller C-vitamin olie under øjnene i et par uger. Nogle mennesker oplever, at bruge knuste mynteblade på de mørke og opsvulmede cirkler hjælper med betændelse og rødme. Skiftende mellem at anvende kolde og varme omslag kan stimulere omsætning under øjnene og reducere inflammation.

Mørk under øjnene kredse normalt vises på grund af stress, mangel på søvn, ernæringsmæssige mangler, og aldring. Drikke ti glas vand, at få otte timers søvn hver nat, og spise ernæringsmæssige måltider med en sund balance af vitaminer og mineraler kan hjælpe med at forhindre fremkomsten af ​​mørke rande. Spise en masse af høj natrium og salt mad kan forårsage kroppen til at holde vand og kunne skabe opsvulmede under øjet poser. Udøver, hvilket øger kroppens cirkulation, kan også bidrage til at forebygge mørke under øjet kredse fra at blive vist.

Hvad er de bedste tips til at tørre Curly Hair?
Hvordan vælger jeg den bedste Eye Makeup for mænd?
Hvordan vælger jeg den bedste Face Wash til fedtet hud?
Hvordan se forskel Kombination og fedtet hud?
Hvilke Er de forskellige typer af Hjemmelavet exfoliators?
Hvad Er en Deep Pore Facial?
Hvad er årsagen Stretch Marks?
Hvordan kan jeg behandle Tør skællende hud?
Kan jeg virkelig blive afhængig af tatoveringer?
Hvilke Er de bedste Bob Haircuts for-rundens Faces?
Hvordan vælger jeg den hotteste Curling Iron?

Leave a Reply