Hvad er glutenfri Shampoo?

Gluten-fri shampoo bruger kun glutenfrie ingredienser. Gluten er en type af protein, som primært findes i hvede, byg og rug. Nogle derivater af disse korn ofte anvendes i produkter som shampoo, balsam, tandpasta, cremer og andre emner. Folk, der har allergi over for hvede eller lignende korn, når det påføres huden vil generelt vælge glutenfri produkter for at undgå rødme og udslæt, der kan resultere fra denne type af følsomhed.

Mange mennesker har følge en glutenfri diæt på grund af cøliaki, hvilket sædvanligvis forårsager indtages gluten at irritere tyndtarmen. Mennesker med denne sygdom er generelt rådes til at undgå alle fødevarer og drikkevarer, der indeholder gluten samt gluten i andre emner der kan indtages, såsom tandpasta, læbepomade eller noget, der går i eller i nærheden af ​​munden. Nogle mennesker hævder også, at bruge shampoo og andre produkter, der indeholder gluten giver dem hududslæt og andre problemer, så de bruger glutenfri shampoo.

Det er typisk menes, at gluten i produkter såsom shampoo ikke kan absorberes, fordi molekyler er for store til at passere gennem huden. Hvis en udslæt eller anden allergisk reaktion fra at bruge shampoo, kan det være et tegn på en anden type hvede eller gluten allergi. Nogle mennesker, der lider af cøliaki foretrækker at bruge glutenfrit shampoo til at være på den sikre side og undgå eventuelle reaktion. De vælger en helt glutenfri livsstil snarere end at risikere at have en opblussen af ​​deres sygdom.

Enhver reaktion med gluten i shampoo, men menes generelt at være fra en hvedeallergi stedet cøliaki. Et åbent snit eller sår på huden, men tillade gluten, der skal absorberes. Mens gluten kan forårsage hududslæt hos personer med cøliaki, er det typisk menes at være forårsaget af indtagelse gluten, ikke fra nogen fundet i aktuelle produkter. Nogle mennesker hævder, at hårtab kan være udløst af gluten følsomhed, mens andre vælger at undgå gluten samt mange forskellige kemiske stoffer i deres shampooer og kosmetik til forskellige årsager.

Mange typer af shampoo nu de ord, glutenfri på deres etiketter, gør det lettere for dem, der ønsker at bruge glutenfri shampoo. Den mest almindelige gluten ingrediens findes i shampooer sædvanligvis anført som hydrolyseret hvedeprotein eller anden hvedeprodukt. Byg, rug og andre kornsorter indeholder også gluten og ofte findes i shampooer og andre skønhedsprodukter og hygiejne produkter. Hvis en shampoo ikke er mærket glutenfri, men synes ikke at indeholde hvede produkter, kan et telefonopkald, brev eller e-mail til producenten hjælpe en forbruger at finde ud af, om det ikke er en glutenfri shampoo.

Hvordan jeg Brug Biotin for Kløerne?
Hvad er Balsam?
Hvordan vælger jeg den bedste Shiatsu Pillow?
Hvad er Hair Mousse?
Kan jeg bruge Biotin for hårvækst?
Hvad er de bedste tip til Pleje til følsom tør hud?
Hvad er Liquid Collagen?
Hvilke Er de forskellige typer af Easy Updos?
Hvad er ett lav hårgrænse?
Hvad er Børne Cosmetics?
Hvad er proceduren for at få Juvéderm ® Injektioner?

Leave a Reply