Hvad er Heel Balm?

Heel balsam er et produkt, der anvendes til hæl for at minimere forekomsten og ru, revnet tekstur af hård hud og tør hud patches. Mest hæl balsam er primært en fugtighedscreme, mens nogle omfatte yderligere ingredienser til eksfolierer eller endda bryde ned tykke hård hud og fjerne døde hudceller. Selv, på grund af navnet, synes dette produkt specielt designet til brug på hælene, mange forbrugere også anvende den på andre områder af fødderne, såsom puder på bolde i fødderne, som er let callused eller bliver revnet.

Nogle brugere blot bruge hælen balsam til at røre op hårdeste og tørreste områder mellem pedicure, så deres fødder forbliver glat og attraktiv. Andre brugere behov spænder fra healing dybe, smertefulde revner i huden på hælene til at behandle nogle af de effekter, at diabetes kan have på fødderne. Diabetikere skal være forsigtig med de produkter, de gælder for deres fødder, som nogle kan for eksempel være, for eksfolierende eller på anden måde skadelige for fødderne, hvilket kan forårsage meget større problemer.

Mange mærker hæl balsam er tilgængelige i butikkerne eller online for en lang række priser. En fælles klage over nogle hæl balsam er en ubehagelig fedtet tekstur. Mens et lag af fedtet rester tilbage på fødderne kan være irriterende, det er også potentielt farligt, hvis brugeren går på tværs af fliser eller på anden måde glatte gulve, eller endda i sandaler uden sokker. En anden klage over nogle mærker af hælen balsam er, at de simpelthen ikke virker så godt som andre mærker. Læsning anmeldelser fra tidligere brugere kan hjælpe potentielle købere at vælge det bedste produkt til deres behov og undgå begge disse fælles problemer.

Brugere, der ofte anvender hæl balsam anbefaler et par forslag til at maksimere effektiviteten af ​​produktet. Mange mennesker har gode resultater, der anvender den balsam før sengetid, og derefter sove med sokker på at låse i fugt natten, mens andre bruger det som en hurtig touch-up til at udglatte forekomsten af ​​tør hud, før du tager sandaler. Nogle hæl balsam mærker indeholder ingredienser, der giver produktet en stærk lugt, eventuelt gør balsam mere tiltrækkende at bruge natten i stedet for om morgenen, mens at blive klar til dagen. Uanset når den påføres, mange brugere finder, at balsam virker mest effektivt, når de anvendes direkte efter fødderne er blevet afstødes.

Hvordan Kan jeg Stram Loose Arm Skin?
Hvordan vælger jeg den bedste hudplejeprodukter til mænd?
Hvad er en Quiff?
Hvordan vælger jeg de bedste mænds hår Spray?
Hvad er fordelene ved at bruge Baking Soda tandpasta?
Hvad er permanent Mascara?
Hvad Er bedste måde at anvende ett Cheek Tint?
Hvad er historien tandpasta?
Hvilke Er de fordelene ved Cocoa Butter?
Hvordan vælger jeg den bedste Night Cream?
Hvordan vælger jeg den bedste Makeup til tør hud?

Leave a Reply