Hvad er Hvedegræs Cream?

Mange plante-baserede cremer er tilgængelige for lindrende forskellige hudproblemer. Hvedegræs creme er et hjem afhjælpe gjort populær af Dr. Ann Wigmore. I Dr. Wigmore selvbiografi, Tilsted Hvorfor: Hvordan jeg overvandt sygdom og smerte naturligvis, hun lovpriser fordelene ved wheatgrass, herunder dens værdi i healing nedskæringer, blå mærker, hududslæt og sår.

Wheatgrass heling creme kan fremstilles i hjemmet. For at gøre wheatgrass fløde, blot kombinere en pakke tørret wheatgrass med to teskefulde (ti milliliter) af rå honning. Blandingen bør omrøres meget rask indtil godt blandet. En tilstrækkelig mængde af fløde til engangsbrug kun ske på et tidspunkt, da de wheatgrass fordele begynder at mindskes så snart den er blandet eller udsættes for oxygen. Wheatgrass tabletter kan også knuses til et fint pulver og anvendes, hvis foretrækkes.

Ifølge brugere af produktet, tilføjer honning til opskriften hjælper med til at fremskynde helingsprocessen. Purister foretrækker både rå honning samt økologisk wheatgrass for at minimere eksponeringen for skadelige kemikalier. Rå honning er også hævdes at indeholde både helbredende enzymer samt en mild grad af hydrogenperoxid, hvilket efterlader et beskyttende overtræk over huden en gang anvendes. Det har også gavnlige antivirale og antibakterielle egenskaber.

Når lavet, kan den antioxidant creme påføres huden op til tre gange dagligt, indtil symptomerne aftager. Hvedegræs creme kan anvendes straks trukket muskler. Åbne sår og blødning kan stoppes med wheatgrass medicineret creme. At behandle en næseblod, ising en smule af den holistiske medicin til indersiden af ​​et blødende næsebor og hold næsen med tommel-og pegefinger, indtil blødningen stopper.

Nogle mennesker kan lide at holde wheatgrass fløde i deres førstehjælpskasser som en hurtig behandling for rifter, skrammer, blå mærker og andre hud lidelser. Herved kan imidlertid formindske styrken af ​​den blanding, som det skal bruges frisklavet når det er muligt. Mens cremen generelt betragtes som sikker for alle, bør folk med bekymringer om at bruge det under særlige forhold, såsom under graviditet, amning eller med børn og spædbørn, rådføre sig med deres praktiserende læge inden brug af behandlingen.

Indeholdende vitaminer A, C og E, er wheatgrass fløde også fyldt med mineraler, phytosteroler, og aminosyrer. Nogle hævder, at cremen kan hjælpe langsomme modningen af ​​huden, når den anvendes regelmæssigt. Cremen kan også hjælpe med at behandle tørt, rå eller revnet hud, eksem og hudorme på huden. Denne naturlige fugtighedscreme er en favorit skønhedspleje hemmelighed for mange mennesker.

Folk, der ofte bruger wheatgrass creme kan overveje voksende deres egen wheatgrass til juice derhjemme. Dette vil sikre, at forsyningen er altid frisk og af høj kvalitet. Frisk wheatgrass siges også at indeholde flere fordele end tabletform af midlet.

Hvilke Er de forskellige typer af Eyelash Products?
Hvad er årsagen Red Porer?
Hvad er Keratin Shampoo?
Hvad er Cyber ​​Dreadlocks?
Hvad er de bedste tip til Facial Efterbehandling?
Hvad er fordelene ved en elektrisk tandbørste?
Hvilke Er de forskellige typer af Kosmetik Flasker?
Hvordan vælger jeg den bedste French Manicure neglelak?
Hvad er Pearl Eyeliner?
Hvad er forbindelsen mellem Bat Guano og Mascara?
Hvad er de bedste tips til Voksende Teen Skæg?

Leave a Reply