Hvad er hydroxyethyl cellulose?

Hydroxyethylcellulose er et fortykkelses-eller geldannelsesmiddel fremstillet af cellulose. Det anvendes som en bestanddel i opløsninger, såsom rengøringsprodukter, sæber og shampooer. Hydroxyethylcellulose tykkere disse opløsninger, og reducerer mængden af ​​skum eller skum de. Dette øger renseeffekten fordi kolloider omgiver snavs partikler, som derefter vaskes væk med vand. Hydroxyethylcellulose kan også anvendes som et afføringsmiddel.

Bomuld, papir og træ indeholder cellulose, som i sin naturlige tilstand er det kendt som en polymer. Det er også en meget stærk fiber. Hamp reb og bomuld er lavet ud af det, og det anses for fibercellulose. Monomer glucose metaboliseres af kroppen, men det kan ikke spaltes, når den er i glucose form. Fordi cellulose er fremstillet af sukker monomer, er det omtales som et polysaccharid.

Der er mange derivater, der kommer fra cellulose, herunder hydroxyethylcellulose. Til omdannelse af cellulose til hydroxyethyl cellulluse er glucose gentagelsesenhed erstattet med hydroxyethylether. Disse grupper ikke tillader polymeren til at krystallisere. Når det tilsættes til en opløsning så bliver opløselige.

Fordi hydroxyethylcellulose er fibrøst og vandopløselig, kan den anvendes som en effektiv afføringsmiddel. Det nedbryder mad, medvirken i fordøjelsen og bidrager til at producere sundere afføring. Denne opløsning kaldes en stol blødgøringsmiddel og det virker ved at stimulere fordøjelseskanalen, reduktion eller eliminering af forstoppelse.

Der har været nogle få bivirkninger forbundet med hydroxyethylcellulose. Allergiske reaktioner kan forekomme, herunder hævelse af tungen eller ansigtet og kløende hud. Andre bivirkninger omfatter nældefeber eller en hævet og rød udslæt. En brændende fornemmelse kan også mærkes på huden og vejrtrækningsproblemer kan også forekomme. Mens du bruger denne medicin for en lus angreb, kan alvorlig kløe fortsætte selv efter lusene er fjernet. Dette lægemiddel anbefales ikke til folk, der har nedsat immunforsvar eller HIV-AIDS.

Hydroxyethylcellulose bør ikke indtages af kvinder, der er gravide eller ammende. Mennesker, der lider af kronisk astma eller er allergiske over for klud ukrudt eller bestemte fødevarer eller farvestoffer bør konsultere en læge, før du bruger denne medicin til behandling af en lidelse. Der er ingen væsentlige lægemiddelinteraktioner, der er blevet rapporteret med dette lægemiddel. Det skal tages som anvist, for at undgå eventuelle problemer som følge af en utilsigtet overdosis.

Hvad er de forskellige typer Hjemmelavede Lip Balm?
Hvordan jeg Vælg den bedste Eyeshadow for Hazel Eyes?
Hvordan vælger jeg den bedste barberskum?
Hvordan vælger jeg den bedste shampoo til sart hud?
Hvad er de forskellige metoder til Chest Hair Removal?
Hvordan vælger jeg den bedste Waterproof Eye Makeup Remover?
Hvad er en digital Perm?
Hvordan finder jeg ud Solcreme Protection?
Hvad er Face Lifts?
Hvilke Er fordelene af Cinnamon Candles?
Hvilke Er de bedste tip til Shaving Armhuler?

Leave a Reply