Hvad er iltet Tandpasta?

Oxygenerede tandpasta er en særlig type tandpasta med frisk oxygen tilført til dens formel. Den primære fordel ved at anvende en oxygeneret tandpasta, er dets evne til at udrydde bakterier og bakterier, der er de førende årsager til dårlig ånde og tandkødssygdomme. Selvom oxygenerede tandpastaer er primært markedsført til personer med mundhygiejne problemer såsom dårlig ånde eller gummi sygdom, kan man høste fordelene ved at bruge dem, fordi ilt hjælper også med hvidtning tænderne og genoplive tandkødet. Særlige formler af iltet tandpastaer kan også købes som inkorporerer vitaminer og mineraler, der er til gavn for god mundhygiejne.

Da bakterier, der forårsager dårlig ånde ikke kan trives i en ilt-rigt miljø, ved hjælp af iltet tandpasta som et effektivt middel mod dårlig ånde giver god mening. Som tænderne og tandkødet er børstet med oxygeneret tandpasta, er oxidation starter, og skadelige bakterier dræbt og fjernes. Når børstning, er det vigtigt at være grundig og børste alle overflader af tænderne, tandkødet, og det øverste af tungen. For en endnu mere intensiv behandling af dårlig ånde, efter børstning med en iltet tandpasta prøv skylning med en iltet mundskyl.

Ud over at hjælpe behandle dårlig ånde, iltet tandpasta kan hjælpe med at genoplive tandkødet og blegning af tænderne. Umiddelbart efter børstning vil mundfornemmelse energiforsynes og meget renere end efter anvendelse af en almindelig tandpasta. Hovedsageligt, dette skyldes den måde oxidering proces bobler og bryder op bakterierne. Med fortsat og konsekvent brug af produktet, kan der opstå problemer med tandkødet og tidlige stadier af paradentose aftage eller helt forsvinde helt. Målet er at holde bakterier befolkninger i munden under kontrol og til at vedligeholde lyse pink og sundt tandkød.

Nogle mærker af iltet tandpasta tilbyder også en række andre fordele ud over en ren og sund mund. Naturlige og økologiske sorter er til rådighed for dem, der er interesseret i miljøvenlige muligheder. Også nogle mærker indgyde ekstra vitaminer og mineraler i deres formler for yderligere at forbedre potentielle fordele. For eksempel kan aloe vera tilsættes for at hjælpe lindre rå og betændt tandkød som helingsprocessen begynder, og næringsstoffer, såsom vitamin A og D kan tilsættes. Vitamin E kan tilsættes til dens fri-radikal indfangende egenskaber.

Hvordan vælger jeg de bedste Boys ‘Köln?
Hvordan bruger jeg Salmon Concealer?
Hvad er Nogle tips til Anvende Eyeliner?
Hvordan vælger jeg de bedste Falske øjenbryn?
Hvad er Mint Shower Gel?
Hvordan kan jeg finde Udgåede Köln?
Hvad er de forskellige fipskæg Typer?
Hvordan jeg Brug Evening Primrose Oil for Hair Loss?
Hvad er en saks pincet?
Hvordan kan jeg behandle følsomme hud og bumser?
Hvad er de bedste tip til Krop Tiltagende?

Leave a Reply