Hvad er involveret i Beauty Mark Removal?

Metoder til skønhed mærke fjernelse kan variere afhængigt af de specifikke karakteristika skønhed mærket. Nogle mennesker refererer til mol som skønhed mærker, og disse kan være nødvendigt at barberet, ætses, eller behandles med lasere til at fjerne dem. Skønhed mærker, som er flad og ligner store fregner eller leverpletter kan være enklere at fjerne, fordi de sædvanligvis mindre og ikke vokser under overfladen af ​​huden. Blegning cremer, laser behandlinger og kemiske skræl kan ofte gøre disse mørke pletter mindre synlige eller endda fjerne dem helt. Nogle skønhed mærke fjernelse behandlinger, såsom blegning cremer, kan bruges derhjemme, mens andre, såsom laser behandling og operationer, der udføres af en hudlæge.

Kirurgiske muligheder for skønhed mark fjernelse omfatter skæring, barbering, eller ætsninger. For større mol, der ikke reagerer effektivt på andre behandlinger, kirurgi kan være den bedste løsning. Hvis et modermærke eller skønhed mærke er stor, kan sting være nødvendig, og den procedure, der kan efterlade et ar. Af denne grund, kan nogle mennesker foretrækker at anvende denne behandling til mol, der ikke er placeret på synlige områder af kroppen. Når et mol er fjernet kirurgisk, er der også en risiko for, at det vil vokse tilbage, og fremgangsmåden kan være nødvendigt at gentages adskillige gange for at være effektiv. Hvis et modermærke, der er blevet kirurgisk fjernet gror ud igen, skal det vurderes af en læge for at sikre, at det ikke er kræft.

Laser skønhed mærket fjernelse er en af ​​de mest effektive metoder og kan anvendes til mol, alderspletter, og andre hud misfarvninger. Disse kan være forårsaget af sol overeksponering, aldring, eller naturlig hud pigmentering. En laser procedure indebærer at fjerne de øverste lag af beskadiget hud til at afsløre sundere hud nedenfor. En patient kan opleve rødme og irritation sammen med andre bivirkninger efter en laser procedure, og nogle topisk behandling kan være nødvendig. Det meste af tiden, vil folk, der vælger denne type behandling har brug for at undgå solen, hvilket kan forårsage skønhed mærker at komme tilbage.

Lokalbehandlinger at fjerne misfarvning af huden og alder pletter er også tilgængelige, men disse er normalt ikke effektiv på mol. Kemiske peelinger og microdermabrasion behandlinger fjerne ydre lag af huden for at hjælpe med at fjerne skønhed mærker og andre mørke pletter sammen med rynker. Patienterne oplever som regel lidt nedetid fra disse procedurer, men som med laserbehandling, bliver nødt til at holde sig ude af solen og være omhyggelig med at anvende solcreme.

Mange lokale købmænd og apoteker sælger blegning cremer i håndkøb, som er en anden mulighed for skønhed mærke fjernelse. Medmindre mærket er stor, kan det imidlertid være vanskeligt at anvende cremen, når det er nødvendigt. Hvis det bliver på den omkringliggende hud, vil dette hud også blive lettet. I almindelighed blegning cremer ikke at være lige så effektiv som andre metoder til alder plet og mol fjernelse.

Hvad er Mascara Base?
Hvad Er Involveret i en Makeover for Mænd?
Hvordan vælger jeg den bedste Shiatsu Pillow?
Hvilke Er de forskellige typer af Layered Hairstyles?
Hvad er Night Cream?
Hvad er Ablativ laserbehandling?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Agurk Cream?
Hvad er et hår Spray Dye?
Hvordan kan jeg pleje for tykke øjenbryn?
Hvordan jeg Vælg den bedste Eyeshadow for grønne øjne?
Hvad er Moustache Wax?

Leave a Reply