Hvad er Jojoba Voks?

Jojoba voks er fedtet stof, der fås fra klemme eller trykke frøene fra jojoba busk, som er en træagtig staude, der er hjemmehørende i det sydlige Arizona og det sydlige Californien i USA og den nordvestlige region af Mexico. Frø fra jojoba stedsegrønne udbyttet cirka 50 procent af en flydende voks, når de klemmes, som kaldes koldpresning og er den mest naturlige måde at opnå voks. De fleste kræver dette stof jojobaolie, fordi voksen er flydende og ligner en vegetabilsk olie. Det er imidlertid en voks på grund af dens kemiske sammensætning. Den biologiske navn for jojoba busk er Simmondsia chinensis.

Oprindelige folk i USA var vant til at samle jojoba frø og presse dem til at opnå jojoba voks, som de brugte til madlavning, til hudpleje, for hårpleje og til medicinske formål. Frøene betragtes store, og de noget ligner kaffebønner i udseende. Disse oprindelige folk også nogle gange ristede jojoba frø til at forberede en type kaffe. Jojoba voks ligner en ravgul-farvet olie, der praktisk talt ikke har nogen lugt, tendens til at blive absorberet gennem huden hurtigere end olier og er mere stabil, hvilket muliggør en længere holdbarhed. Mange moderne hårplejeprodukter indeholder jojoba voks, fordi denne naturlige stof har en bemærkelsesværdig lighed med menneskets hudfedt.

Det siges, at hvis jojoba voks er placeret på hovedbunden, vil det reducere sædvanlig talgproduktion, og dermed hjælpe i kontrollen af ​​fedtet hår. Denne påstand er imidlertid ikke blevet bevist. Skaldethed kan også være forhindret eller forsinket med anvendelse af jojobaolie voks, fordi denne naturligt stof har evnen til at hjælpe med at rense hårfollikler, hvad der er kendt som størknet akkumulering af sebum, som kan føre til stop af hårvækst. Hudplejeprodukter, især dem, der hævder at være naturlig, også kan indeholde jojoba voks, fordi det har vist sig at blødgøre og fugter tør hud ved at bremse tabet af vand gennem porerne. Den passage af vanddamp og gasser er ikke helt forhindret af dette voks, der gør det til et godt kosmetisk produkt, der nærer huden uden at holde det fra at trække vejret.

Skønt få mennesker rent faktisk koge med den flydende vegetabilsk voks af jojoba busk, er det stadig i vid udstrækning anvendes eksternt til at hjælpe til at afhjælpe solskoldning, windburn, mindre rifter, sår og brandsår eller som en generel styrkende for hud og hår. Det er en non-toksisk stof, men følsomme individer måske opleve ett mild allergisk reaktion for dens brug. Voksen er bredt sælges i helsekost butikker, og bruges bedst lige i stedet for som en ingrediens i hud-og hårplejeprodukter.

Hvordan vælger jeg den bedste Shiatsu Pillow?
Hvordan vælger jeg de bedste microdermabrasion Klude?
Hvad er forskellen mellem Solcreme og solcreme?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Face Exfoliator?
Hvordan vælger jeg den bedste Beard Brush?
Hvad Er Mand Breast Liposuction?
Hvordan vælger jeg den bedste Akupressur Massager?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Moisturizing Lip Balm?
Hvordan vælger jeg den bedste Tonic for hårvækst?
Hvad er emulgerende voks?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Mascara Set?

Leave a Reply