Hvad Er Klor Removal Shampoo?

Enhver, der har nogensinde har haft hans eller hendes hår turn grønt efter svømme i en chlorineret pool kan attestere, at klor kan være skadelige for hår farve. Mens klor arbejder til at dræbe bakterier i både swimmingpools og drikkevand, kan det også tørre ud hår og hud. Mange regelmæssige brugere af klor-svømmebassiner vælger at opveje den kemiske ‘s efterdønningerne af kløende hud og grøn-tonet hår ved hjælp af klor fjernelse shampoo.

Der er mange klor fjernelse shampoo fabrikanter, men alle mærker har lignende komponenter til modvirke de virkningerne af klor. En af de vigtigste komponenter er natriumthiosulfat, hvilket er et reduktionsmiddel der fungerer som en combiner af chlor og chlorundersyrling at vende skader forårsaget ved swimmingpoolen eller over-chlorerede vand. Mange af disse typer af shampooer har også citronsyre, hvilket hjælper med at blokere dannelsen af ​​sæbeskum i hårdt vand. Svømmere og dem, der har høje klor niveauer i deres lokale vandforsyning typisk finde en klor fjernelse shampoo at være et godt hår pleje valg.

Klor fjernelse shampoo fungerer som et klaringsmiddel til at fjerne klor aflejringer i håret, eliminere enhver grøn farvetone, og hjælpe med at forhindre yderligere skader. Disse shampooer også støtte til at lindre kløende huden forårsaget af klor, og moisturize hår, der er ofte tør efter svømning. Nogle klor shampooer også fjerne salt og stylingprodukter produkter, ligesom hår geler. Mange brugere mener også shampooen hjælper til at forhindre solskader.

Nogle mennesker er mere tilbøjelige til klor hår problemer end andre. Blonds er typisk de ofre for den grønne-tonede hår, fordi blond hår normalt har en tyndere hår skaft end andre farver. Mange blonds highlight og blegemiddel deres hår, hvilket også gør det mere modtagelig til den negative påvirker af klor. Når hår er blevet tørret ud og beskadiget fra farvestoffer eller perms, det normalt har den resterende kemiske af ammoniumchlorid. Dette kemikalie kombinerer med kobberioner, hvilket resulterer i den grønne farve.

Mange tror, ​​at klor kan være lige så let fjernes med hjem retsmidler, herunder skylninger af cola og citronsaft, bagepulver, Alka-Seltzer ®, eller eddike. Nogle mener, at ved blot at skylning den håret med rent vand umiddelbart efter at have forladt swimmingpoolen, og regelmæssigt skumrensning og konditionering håret, ingen særlig klor fjernelse shampoo er nødvendig. Alle har forskellige typer af hår, så hvad virker for én person måske ikke være en effektiv mulighed for en anden.

Hvad er de forskellige typer af faglige Hair Extensions?
Hvad er en hovedbund Brush?
Hvordan jeg Vælg den bedste Cream for Loose Skin?
Hvad er årsagen Mørke Marks på Face?
Hvilke Er de fælles årsager til Tilbage Freckles?
Hvordan vælger jeg den bedste Tea Tree og lavendelolie?
Hvordan ændrer jeg fra Blond til Brunette?
Hvordan bruger jeg Bergamot for Hair?
Hvordan vælger jeg den bedste Prom frisure?
Hvad er Biotin Conditioner?
Hvad er fordelene ved Almond Oil for Hair?

Leave a Reply