Hvad er Klorhexidin mundskyl?

Chlorhexidin mundskyllemiddel anvendes ofte til patienter med periodontal sygdom. Regelmæssig brug af chlorhexidin mundskyl kan dræbe bakterier, der forårsager tandkødssygdomme og forhindre nye bakterier i at vokse. Typisk vil det tage op til to uger at rydde alle de bakterier i munden. Klorhexidin mundskyl er til rådighed ved recept, og der ikke fås i håndkøb.

Når periodontal sygdom lades ubehandlet, kan det optrappe fra mindre blødning gummier mere svær periodontitis, som kan forårsage en nedbrydning af knoglestruktur omkring tænderne. Når tandkødssygdomme kommer til dette stadie, mundskyllevand, der indeholder alkohol kan virke mod hensigten og faktisk fremme gummi sygdom. Alkohol udtørrer munden og hjælper gummi sygdomsspredning. Klorhexidin mundskyl er den anbefalede behandling, fordi det vil dræbe bakterier og begrænse spredningen af ​​gummi sygdom.

Enkelte forskellige bivirkninger er forbundet med anvendelse af chlorhexidin mundskyllemiddel. Nogle patienter er allergisk over for chlorhexidin og vil være i stand til at anvende et mundskyllemiddel med chlorhexidin i det. Et andet potentielt problem er, at chlorhexidin kan forårsage en patients tænder og tunge at blive farvet

farvningen er ikke permanent, imidlertid og kan fjernes med professionel rengøring. Også nogle patienter oplever en eftersmag, der kan ændre smag opfattelser af visse fødevarer og drikkevarer. Da chlorhexidin mundskyl er så stærk, og det har varierende bivirkninger, det er til rådighed ved recept.

Klorhexidin mundskyl bør anvendes to gange dagligt, første ting om morgenen og sidste ting om aftenen inden sengetid. Efter brug af mundskyl, er det bedst at undgå indtagelse af alkohol eller sukker. Det mundskyl skal piskes rundt i munden i mindst 30 sekunder for at opnå optimale resultater. Ud over at bruge chlorhexidin mundskyl, bør man også opretholde en regelmæssig tandbørstning og tandtråd regime for at forhindre paradentose i at forårsage problemer igen i fremtiden.

Ud over at have gode antibakterielle egenskaber, også chlorhexidin bekæmper plak. Faktisk hævder mange tandlæger har de bedste anti-plaque egenskaber noget på markedet. Det mundskyl sælges under forskellige navne. Generiske versioner falder ind under navnet chlorhexidin gluconat.

Hvad er Orange Flower Water?
Hvordan vælger jeg den bedste Cold Wax?
Hvordan vælger jeg den bedste naturlige Eye Cream?
Hvordan vælger jeg den bedste Self-Tanning Gel?
Hvad Er Fælles Negle polske Ingredienser?
Hvilke Er de bedste tip til Kæmning Hair?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Øjenbryn Corrector?
Hvordan Kan jeg Stram Loose Neck Skin?
Hvordan Kan jeg mørkere øjenbryn?
Hvad er Dreadlocks Wax?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Razor Blade?

Leave a Reply