Hvad er Knæ fedtsugning?

Knæ fedtsugning er en type af fedtsugning tager sigte på at fjerne de fedtdepoter, der kan ophobes over knæskallen. Fede indskud kan danne over knæskallen med alderen. Det kan være vanskeligt at fjerne kropsfedt fra knæområdet med diæt og motion alene. Knee fedt kan samle selv, når benene har ellers god muskeltonus. En knæ fedtsugning kan fjerne knæ fedt og genoprette ben med en slankere udseende.

De fleste kosmetiske kirurger foretrækker at udføre knæ fedtsugning, og andre liposuction procedurer, om raske patienter, som ikke ryger. Den ideelle patienten ikke er overvægtig, men har mindre end 25 procent overskydende kropsfedt. Folk, der stadig har relativt ung, smidig hud generelt klarer sig bedre med denne procedure, da huden på knæet ikke er så tilbøjelige til at synke efter helbredelse.

Patienterne bliver som regel bedt om at undgå tobak og alkohol i et par uger, før de undergik knæ fedtsugning. Blodprøver og andre prøver kan udføres for at fastslå patientens sundhed før operationen udføres. Knæet liposuction kirurgi tager normalt omkring en time at gennemføre, og kan udføres som en ambulant procedure. Patienter, der har ambulant knæ fedtsugning bør generelt sørge for transport hjem efter operationen, da kørslen straks efter at proceduren er typisk ikke anbefales.

Lokalanæstetika anvendes sædvanligvis til at bedøve knæområdet før fedtsugning, selvom generel anæstesi sædvanligvis kun administreres hvis flere fedtsugning procedurer kan udføres på én gang på den samme patient. Kirurgen vil sandsynligvis gøre to indsnit i huden af ​​knæet, en på hver side af knæskallen. Kirurgen generelt fjerner fedt fra under huden ved at indsætte et lille rør kaldes en kanyle ind i indskæringerne. Undertiden er kemiske opløsninger injiceres i flydende det subkutane fedt. Vakuum indretninger anvendes sædvanligvis til at fjerne fedtvævet ved sugning.

Fedtsugning på knæet, kan være særdeles vanskelig, da kirurgen skal fjerne fedt og samtidig sikre, at knæ og ben opretholde et naturligt udseende. Stramme support bandager anvendes generelt til knæet til at forme behandlingen område som det heler. Bandagen kan være nødvendigt at bæres i et par uger efter operationen. Patienterne er som regel i stand til at gå dagen for operationen, og kan normalt vende tilbage til arbejde og andre rutinemæssige aktiviteter inden for en uge. Fuldstændig helbredelse kan kræve så lang tid som seks måneder.

Hvilke Er fordelene ved Lip Botox ®?
Hvordan vælger jeg den bedste barberskum til mænd?
Hvor hurtigt virker Human Hair Grow?
Hvad er en Spa Pedicure?
Hvad er de forskellige typer af kosmetik børster?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Hair Clipper Comb?
Hvordan vælger jeg den bedste akku Curling Iron?
Hvad Er Vegan Lip Balm?
Hvad er en Micro Peel?
Hvordan kan jeg forhindre tør hud om vinteren?
Hvad er organiske Cosmetics?

Leave a Reply