Hvad er kultjære Shampoo?

Kultjære shampoo er en slags shampoo, der er formuleret til at behandle specifikke hudsygdomme herpå hovedbunden. Den anvendes til at lindre symptomerne på psoriasis og seborrhea. De mest almindelige symptomer på disse lidelser er tørhed og afskalning af hovedbunden, der også kan føre til kløe og irritation.

Effektiviteten af ​​stenkulstjære shampoo har at gøre med den kendsgerning, at det er et keratolytisk. Dette betyder, at fortynder huden og tillader overskydende hud for at løsne og kaste. Keratolytiske bidrage til langsom vækst af bakterier, som også hjælper til at lindre symptomerne på psoriasis og seborrhea.

Der er nogle ingredienser i kultjære shampoo, som kan føre til allergiske reaktioner. Hvis du har allergi, skal du sørge for at tjekke ingredienslisten på etiketten, før du bruger shampoo. Det anbefales ikke at bruge denne type shampoo, hvis du har nogen betingelse, at gør dig følsom overfor sollys.

Det er altid bedst at konsultere din familie læge eller hudlæge, før du bruger nogen nye produkter til behandling af lidelser. Det er især vigtigt at konsultere en læge, før du bruger stenkulstjære shampoo, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid. Desuden er der nogle receptpligtig medicin, der kan have en negativ virkning, når den interagerer med ingredienserne i shampoo. Hvis du tager medicin eller kosttilskud, skal du sørge for at tale med din læge eller apoteket, før du stenkulstjære shampoo.

De fleste købmænd bærer nogle få sorter af dette produkt. Selv om det er muligt at få en recept for kul tjære shampoo, er det sandsynligt, at du nemt kan finde dette produkt på dit lokale apotek eller apotek og købe det uden recept. I alvorlige tilfælde kan patienter med fordel bruge en recept-styrken produkt eller en alternativ behandling for at lindre symptomerne, at denne type shampoo behandler.

Kultjære shampoo er ikke kun en behandling for mennesker. Faktisk sælger en række virksomheder, der sælger produkter til kæledyr denne form for shampoo. Husdyr, især hunde, kan lide af tør hud, hvilket kan føre til kløe, irritation, og selv revnet hud. Hvis du opdager, at dit kæledyr lider af disse betingelser, kan du tale med din dyrlæge om at behandle dit kæledyr med stenkulstjære shampoo.

Hvordan jeg Vælg de bedste billig Skin Care?
Hvordan vælger jeg den bedste Lightening Gel?
Hvad er Aloe Solcreme?
Hvad er en mobil Manicure?
Hvad er Nødvendig for en Hjemmelavede øjenskylning?
Hvilke er de forskellige typer af glykolsyre Products?
Hvordan vælger jeg den bedste Luffa?
Hvordan vælger jeg den bedste Dry Shampoo?
Hvad er Cæsar Haircut?
Hvad er de forskellige typer af Øjenbryn Piercinger?
Hvad er Lipodissolve?

Leave a Reply