Hvad er Lemon Verbena Soap?

Citronverbena sæbe er som helst af en række produkter fremstillet ved tilsætning af duftende bladene af Aloysia citriodora, sædvanligvis kendt som citronverbena. Lemon Verbena sæbe er populært for både produkter til personlig hygiejne og rengøringsprodukter. For produkter til personlig pleje, kommer sæbe i flere former, herunder bar sæbe, flydende sæbe, Body Wash og shampoo. Som en husstand rengøring løsning, er citronverbena sæbe til rådighed som opvask væske, vaskeri sæbe og universalrengøringsmiddel. Lemon Verbena sæbe er især populære til brug i øko-venlige, “grønne” rengøringsmidler.

Også kendt som Lippia triphylla, citron beebrush, citron Luisa, og Yerba Louisa, citronverbena er en løvfældende staude busk. Oprindeligt hjemmehørende i Sydamerika, blev det bragt fra Amerika til Europa af opdagelsesrejsende og handlende i 1700-tallet. Den busk vokser til en højde på seks til 20 fod (2 til 7m) og producerer hvid eller lys lilla blomster, og spidse, lysegrønne blade. Bladene afgiver en intens, Lemony duft fremstillet ved den essentielle olie citral. Ud over deres anvendelse i sæber, er bladene af citronverbena spiselige og bruges i madlavning, urteteer, medicinske retsmidler og aromaterapi.

At frembringe den essentielle olie anvendes som et duftstof til sæbe, blade og stilke citronverbena destilleres til en dyb gul væske med en stærk, Lemony aroma. Olien tilsættes derefter til andre bestanddele for at gøre citronverbena sæbe. For rengøringsprodukter, olien tilsættes vaske-og rengøringsmidler, eller plante-baserede rengøringsmidler til øko-venlige “grønne” rengøringsmidler. For flydende krop sæbe, er citronverbena essens tilføjet til skumdannende midler og fugtighedscremer. For sæbestykker er den essentielle olie tilsættes til forsæbet vegetabilske eller animalske fedtstoffer, der er støbt ind attraktive former eller tillades at hærde, og derefter formales til rektangulære stænger.

Lemon Verbena er en af ​​de mest populære sorter af hånd-fræsede sæbe almindeligvis sælges i eksklusive butikker. Citron Verbena er også blandet med supplerende urter såsom lavendel og rosmarin. Det er også blandet med citrongræs og citronella, der undertiden bruges som økonomiske erstatninger eller forstærkere til dyrere citronverbena ekstrakt. Når det bruges som en sæbe eller bad additiv, er duft af citron jernurt menes at berolige nerverne. Det fungerer også som et insektfrastødende middel, et anti-bakterielt middel, en hud tonic, og et middel til både acne og dermatitis.

Hvad er RAW Hårfarve?
Hvilke Er de bedste Tips til Voksende ett Mustache?
Hvad er Øjenbryn Tint?
Hvad Er solbruningsmidler Powder?
Hvordan I Grow en snoet overskæg?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Mænds Shower Gel?
Hvordan kan jeg Forbered for Kom godt i en Tattoo?
Hvad er de bedste tip til Lip Hair Removal?
Hvad kan jeg gøre med tør hud på fødderne?
Hvad er den bedste ayurvedic behandling for skaldethed?
Hvad er Alder Spots?

Leave a Reply