Hvad er Licorice Lotion?

Lakrids lotion er en fugtgivende lotion, der er infunderes med lakrids olie. Den lakrids plante, hvilket er indfødte til Western Asien, indeholder meget sød, stærk-lugtende olie i sine rødder. Når de lægges til almindelige hudcremer, licorice olie efter sigende lindrer en række af hud irritationer, både sæsonbestemt og arvelig. Nogle fabrikanter sælge lakrids lotion, men flere versioner af det kan let laves med husholdningsartikler ingredienser.

I tillæg til de hud-blødgørende virkninger, at de fleste lotioner fremmer, kan licorice lotion mindske symptomerne på eksem, rosacea, tør vinter hud, og ujævn pigmentering. Lakrids olie er udstyret med en stof kaldet glycyrrhizinat, at beroliger rødme, inflammation, og genopretter fugt til huden. Det kan også reducere pigmentering ujævnheder forårsaget af rosacea eller den type undertiden findes i mennesker med mørkere complexions.

For at licorice lotion til at fungere korrekt, skal ett anvende den ofte. Anbefalinger inkluderer to gange dagligt for eksem og en gang dagligt for mild rosacea. De søger til endnu hudfarve bør kun gælde lakrids-infunderes produkter en gang hver dag. Olien er en naturlig hud blegemiddel og kan forårsage yderligere pigmentering problemer,, hvis den anvendes alt for ofte.

I alle disse tilfælde, muligvis ett ikke se resultater for flere dage til en par uger. Dem, der behandler tør hud kan føle sig de beroligende virkningerne næsten øjeblikkeligt, men vil sandsynligvis ikke se de symptomerne klart i op til to uger. Hudfarvning kan ikke engang ud til op til to måneder, selv med regelmæssig brug af lakrids lotion. Man kan bruge lotion, når hudirritationer eller problemer blusser op, og regelmæssig brug af lotion kan gøre flare-ups mindre almindelige.

Selvom nogle få hudpleje selskaber bære licorice-infunderes moisturizers, kan disse også indeholde ingredienser,, der ikke kan anvendes på følsom hud. Gnav alkohol intensiverer dufte og holder den lotion fra ødelæggelsen, men kan irritere allerede tørrede eller vind-brændt områder. Nogle mennesker interesserede i at bruge licorice lotion kan simpelthen kan ikke lide tanken om at bruge et produkt fuld af kemikalier.

Heldigvis, adskillige opskrifter eksisterer for fremstilling hjemmelavet lakrids lotion. Den enkleste indebærer omrøring omkring en teskefuld (ca. 4 ml) af licorice ekstrakt ind i omkring en pint (ca. 1/2 L) af ufarvede, alkohol-fri aloe vera lotion. Det aloe bærer duften og fortynder olien samtidig medvirke til at blødgøre hud. Aloe vera er også antibakteriel og kan hjælpe licorice olien kæmpe eventuelle hudinfektioner.

En anden almindelig opskrift indebærer omrøring den samme mængde af licorice ekstrakt ind den samme mængde af shea eller kakaosmør. Naturligt afledt Butters også hjælpe blødgøre huden og gøre det bøjelig. Disse Butters også normalt forblive på toppen af ​​huden i en længere periode, beskytter den, mens licorice ekstrakt har en chance for for at arbejde.

Hvad er Jasmine Water?
Hvad er en stak Perm?
Hvad er zinkstearat?
Hvad er en øjenbryn Enhancer?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Concealer Blyant?
Hvad er Natural Eyeshadow?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Castile Soap?
Hvad er ett Half Beard?
Hvordan vælger jeg den bedste Alpha Hydroxy Lotion?
Hvad er de forskellige typer af duftstoffer?
Hvad er Shea Butter?

Leave a Reply