Hvad er Liquid Collagen?

Kollagen er et protein bestående af aminosyrer. Det er produceret i de organer hos mennesker og dyr. Collagen er det stof, der indeholder de fleste kropsdele sammen, herunder hud, muskler, knogler, sener og organer. Flere former for kommercielt fremstillede flydende kollagen findes i skønhedsprodukter og kosttilskud.

Kosttilskud kan indtages oralt, sat direkte på huden, eller injiceres under huden. En almindelig anvendelse af denne væske bakker hudbeskadigelse, som rynker. Som mennesker alder, er mindre kollagen fremstillet i kroppen, og eksisterende kollagen bryder sammen. Collagen er også ødelagt af solskader.

Collagen-frataget huden kan blive tør og rynket. En kollagen supplement kan hjælpe fast hud, øger elasticitet og reducere forekomsten af ​​fine linjer rynker. Collagen indsprøjtninger kan buttet op huden for at mindske forekomsten af ​​dybe rynker. Denne effekt er midlertidig, og at brugeren skal fortsætte med regelmæssige indsprøjtninger for at opretholde resultater.

Flydende kollagen protein kan hjælpe med at fremme fedttab ved at hjælpe kroppen opretholde en mager muskelmasse. Lean muskel forbrændinger energi, så der er mindre brændstof tilovers i kroppen, der kan lagres som fedt. Da kollagen skaber en stødpude mellem muskler, knogler og sener, kan kosttilskud bidrage til at bevare den samlede fælles helbred som godt. Som et resultat heraf er flydende collagen været kendt som en bodybuilding supplement, der fremmer muskelvækst og fælles støtte.

Hår og negle naturligvis også indeholde store mængder af kollagen. Kollagen kosttilskud kan bidrage til at styrke og vokse hår og negle. Topiske cremer formuleret specielt til hænder og negle er også bredt tilgængelige.

De fleste kommercielt tilgængelige supplementer er i form af flydende hydrolyseret collagen. Hydrolyserede betyder, at proteinet er blevet fordøjet. Med andre ord har de indgående proteiner blevet delvist nedbrydes af enzymer for at sikre absorption i kroppen. Højere absorptionshastigheder generelt føre til en bedre ydeevne af væske collagen.

Tillæg bivirkninger kan omfatte allergiske reaktioner eller maven følsomhed over for flydende kollagen indtages oralt. Kollagen cremer og injektioner kan medføre midlertidig rødme eller hævelse. Mere alvorlige reaktioner kan også forekomme.

I USA, er flydende collagen ikke et kontrolleret stof, og er ikke omfattet af godkendelse eller regulering af Food and Drug Administration (FDA). Som et resultat heraf, kan skaberne af dette supplement ikke påstå, at det helbreder eller forhindrer nogen sygdom. Generelle sundhed og skønhed påstande fremsat af leverandører skal der stadig være baseret i virkeligheden. Disse påstande er ikke altid bekræftet gennem omfattende forskning eller kliniske forsøg.

Hvordan Kan jeg regrow Hair?
Hvilke er de forskellige typer af glykolsyre Products?
Hvad er årsagen Red Porer?
Hvad er Mint Shower Gel?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Sensitive Skin Deodorant?
Hvordan vælger jeg den bedste Haircut for en lang ansigt?
Hvad er Instant Eyeshadow?
Hvordan finder jeg ud min hud Undertones?
Hvad er Face polsk?
Hvad er årsagen rynker i panden?
Hvordan vælger jeg den bedste fregne Cream?

Leave a Reply