Hvad er Mango Butter?

Mango smør er den fedtsyren kolde-presset fra mango frø. Dets egenskaber og endda kemiske struktur ligner kakao og shea smør, og det anvendes til mange af de samme formål. Den naturlige form af mango smoer er semi-solid og non-fedtede, og den anvendes som ett fugtighedscreme for hår og hud såvel som ett ingrediens i madlavningen.

Rå mango smør er rig på oliesyre, en mono-umættet omega-9 syre, og stearinsyre, en mættet fedtsyre. Dens naturlige ingredienser fungere som emollients til at tilføje fugt til og lindrer tør hud og hår. Fugtighedscreme spiller en vigtig rolle i at tilføje fugt til huden og forbedre sin elasticitet og evne til at helbrede sig selv. Mango smør er et fælles produkt i mange kommercielle sæber, lotioner, og endda kosmetik. Det kan også indbefattes i shampooer, balsam, samt hot-olie-behandlinger for hår.

En anden almindelig brug for mango smør er som en erstatning for madolier, smør eller margarine i en persons kost. Denne olie eller smør har omega-9 fedtsyrer, som er vigtige til en sund kost. Den mango er indfødte til det sydlige Asien, og den smør eller mel fremstillet af mango frø er forbrugt på en regelmæssig basis.

Mango smør kan også hjælpe at bekæmpe de fælles virkningerne af skade på huden og aldring. Strækmærker, fine linjer, og ru hud er alle blevet efter sigende lindres ved regelmæssig brug af mango smør. Ar kan også reduceres med regelmæssig brug. En anden almindelig topisk brug er som et helbredende støtten til mindre nedskæringer, udslæt, og solskoldning i stedet for andre helbredende salver. Som en Salve, kan mango smør blive varmet en anelse og derefter slathered på en sår

Derefter bør dækkes med en bandage eller et andet sterilt overtræk.

Normalt, bruger dette organ smør som en fugtighedscreme på daglig basis anses for sikker. I sin rå tilstand,, dog mango smør er temmelig hård og, derfor, vanskeligt at anvende eller sprede. Når det er opvarmes, bliver flydende og kan være nemmere at bruge, men at lave en konstant-brugbart produkt, er det typisk blandes med noget andet ligesom kokosolie olie eller shea smør. Denne proces kan udføres med en hånd mixer i hjemmet. Pre-made mango smør cremer og produkter kan normalt købes i medikamentdoser eller skønhed forsyning butikker.

Hvad er Beard Oil?
Hvad er Calf fedtsugning?
Hvad er de bedste tip til Foot Eksfoliering?
Hvordan slår jeg Gray Hair til Blonde?
Hvilke Er de forskellige typer af Øjenbryn Cosmetics?
Hvad er fordele og ulemper ved fedtsugning for cellulite?
Hvad Er hårvækst shampoo?
Hvad er de bedste tip til Easy Hair Removal?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Slankende Lotion?
Hvad Er en Glycolic Acid Kemisk Peel?
Hvad er de bedste tips til plukning Armhuler?

Leave a Reply