Hvad er Maxi Pads?

Menstruation er en naturlig begivenhed, de fleste kvinder oplever i løbet af deres frugtbare år. Under menstruation, sædvanligvis som forekommer en gang om måneden, Blodet strømmer fra uterus og ud af vagina. For at holde dette blod fra farvning tøj, møbler og andre genstande, kan en maxi pad bruges til at fange og indeholde blod. En maxi pude er en pude af absorberende materiale, der er placeret på en kvindes trusse. Ideen er at holde denne pude og blod det fanger ude af syne, og med henblik herpå mange designs og teknikker er blevet udviklet.

Selvom maxi puder almindeligvis bruges til at absorbere blodet under en kvindes menstruation, kan de også bruges stort set enhver tid en kvinde har brug for at absorbere blodet flyder fra hendes vagina. For eksempel kan en maxi pad bruges til at fange flow, en kvinde oplever efter fødslen eller med visse former for kirurgi. Det kan også anvendes til at fange blod efter en abort. Selvom mange maxi puder er disponibel, bør de aldrig skylles ud i toilettet, da dette kan medføre toilettet til at bakke op. I stedet bør de bortskaffes på en ordentlig affaldsbeholder.

For at holde en Maxi pad på plads, vil puden som regel udstyret med en selvklæbende strimmel på bagsiden. Denne strimmel er normalt dækket af et stykke papir, der hjælper til at holde det klæbende indtil puden anvendes. For at bruge puden, en kvinde vil skræl papiret ud, puden placeres korrekt på hendes trusser, og satte trusse på. Korrekt placeret, vil puden hjælpe med at holde lækager og ulykker sker. Der er dog tidspunkter, hvor en maxi pad vil lække, og at forhindre dette er et mål af pad producenter.

Forskellige typer af maxi puder er tilgængelige for forskellige menstruelle udstrømninger såvel som forskellige kvinder præferencer. Overnight puder er en den længste og mest absorberende, gøres til brug i løbet af natten, når en kvinde sover. Lette puder er lavet for lette strømme, der sædvanligvis forekommer i slutningen af ​​menstruation, mens almindelige puder er lavet for regelmæssige strømme. Ud over de absorptionsegenskaber niveauer kommer nogle bind med vinger, små strimler af materiale, der strækker sig omkring siderne af trussen. Disse vinger at holde siderne af trussen ren.

For tidspunkter, hvor maxi puder er for tyk til en kvindes præference, kan ultra tynde puder anvendes. Ultratynde puder er som maxi puder, men i stedet for en tyk absorberende materiale, disse puder anvende en tyndere, mere komprimerede kerne. Disse tyndere puder kan hjælpe med at holde en kvinde føler sig mere trygge, mens iført en pude. Alligevel kan ultra tynde puder ikke være et godt valg til meget tunge strømme, såsom en kvinde kan opleve efter fødslen. For disse tilfælde kan maxi puder være det bedste valg.

Hvad Er Twist Braids?
Hvordan jeg bruge Green Sæbe?
Hvor effektiv er Liposuction for en dobbelthage?
Hvad er japanske Cosmetics?
Hvordan vælger jeg den bedste billige Eyeliner?
Hvad er storskalaproduktion fedtsugning?
Hvad er involveret i at lave en paryk?
Hvad er en olie Conditioner?
Hvad er de bedste tips til næse Hair Removal?
Hvad er en gradueret Bob?
Hvordan vælger jeg den bedste Cream til mørke cirkler?

Leave a Reply