Hvad Er Mehndi?

Mehndi er kunsten at anvende henna på huden for at oprette midlertidige tatoveringer. Ordet mehndi betyder henna i Hindi, og kunsten i sig selv kan betegnes som mehendi, Mehandi, al-henna, eller bare henna. Henna pasta er alle naturlige og påføres på huden ved hjælp af en mehndi kegle. Når henna tørres og fjernes, det efterlader en mørk rød eller sort plet bag. Henna-tatoveringer er midlertidige, men kan vare op til tre uger.

En traditionel form for kropsudsmykning, mehndi stammer fra Indien, Mellemøsten og Nordafrika. Traditionen begyndte med anvendelsen af ​​henna til at blødgøre og pleje huden og blev senere brugt til at skabe kropskunst til særlige lejligheder, såsom festivaler eller bryllupper. Anvendelsen af ​​henna til at skabe midlertidige tatoveringer har siden spredt sig over hele verden og er hurtigt stigende popularitet i den vestlige verden.

Henna-tatoveringer er skabt ved hjælp af en naturlig henna pasta fremstillet af henna, Hawsonia inermis, busk. Bladene og kviste formales til et fint pulver, som er den vigtigste ingrediens. Der er mange opskrifter til fremstilling henna pulver, og de tilsatte ingredienser kan variere afhængigt af leverandør eller producent.

For at gøre henna pasta den mehndi kunstneren blander henna pulveret med vand. Nogle kunstnere foretrækker at tilføje citronsaft for at oprette en mørkere plet. Pastaen scorede i en mehndi kegle, der fungerer på samme måde som en sprøjtepose. Pastaen derpå klemmes på huden, og kan anvendes til at skabe meget komplicerede og omfattende design.

Henna pasta skal efterlades på huden for at tørre i mindst 20 minutter. Eksperter foreslår, at jo længere pastaen er tilbage på huden, jo mørkere pletten vil være, og jo længere tatoveringen vil vare. Henna kan blive siddende på natten eller for et par timer til at skabe en mørk rød plet. Henna-tatoveringer kan også gøres med sort henna, efterlader en plet, der ligner moderne tatoveringer. Sort henna, dog indeholder kemikalier og kan forårsage en allergisk reaktion, så traditionel henna er en sikrere løsning.

Denne form for kropsudsmykning kan bruges på hvilken som helst del af kroppen, og livet af tatoveringen vil afhænge af ting som anvendelsen tid, kropsvarme, og hvor det anvendes. Henna-tatoveringer kan vare i op til tre uger, især på områder som håndflader eller fodsåler. En generel tommelfingerregel er, at tykkere huden, jo længere tatoveringen vil vare. Mehndi kan også anvendes til farvning af fingerspidserne eller negle, men det skal vokse, hvis anvendt neglene.

Hvad Er Herbal Hair Spray?
Hvilke Er de bedste tip til Feminin Hygiejne?
Hvad er selensulfid Shampoo?
Hvordan vælger jeg de bedste Udsalg Cosmetics?
Hvordan Kan jeg regrow Hair?
Hvordan vælger jeg den bedste Comb Set?
Hvilke Er de Anvendelser af fenugreek for Hair?
Hvordan vælger jeg den bedste Mustache Brush?
Hvad er Beard Wax?
Hvad er fordelene af kosmetisk kirurgi?
Hvordan vælger jeg den bedste Alpha Hydroxy Cream?

Leave a Reply