Hvad er Micro Loop Hair Extensions?

Micro loop hair extensions er en type hår forlængelse fastgøres ved at skrue dele af naturlige hår gennem små løkker til at holde hver forlængelse sikkert på plads. De er også kendt som mikro ring hårforlængelser, og de er sædvanligvis tilsættes i række mønstre omkring 0,4 inches (ca. 1 cm) væk fra hovedbunden for den mest naturlige udseende. Antallet og tykkelsen af ​​de mikro-loop hair extensions i høj grad afhænger af tykkelsen og længden af ​​det naturlige hår. En af de største fordel ved disse hår extensions er, at de ikke anvendes med lim eller Klæbestof, der potentielt kan forårsage hår knækker eller endda allergiske reaktioner hos nogle kunder. Micro loop hair extensions heller ikke kræver brug af varme strygejern, der også kan beskadige naturlige tråde.

Processen gevindskæring hår korrekt i mikro sløjfe af forlængelsen begynder med at holde forlængelsen sig i den ene hånd og anvende en større styring løkke i den anden hånd. Når du er færdig med den ledende loop, stylist normalt sikrer mikro løkken fast omkring det naturlige hår streng med et lille sæt af tang. Selv om det er muligt for kunder at anvende deres egne mikro-loop hair extensions, kan mobilisere hjælp fra en professionel stylist forhindrer ujævne eller skæve rækker af hair extensions. For at forhindre synlige mikro sløjfer, kan disse udvidelser kun anvendes til visse områder på bagsiden og siderne af hovedet. Det er også vigtigt ikke at krympe eller bøje helst af de mikro sløjfer med tangen, fordi de skal løsnes, og justeres som naturligt hår vokser længere.

Kom hår extensions kan være en indviklet proces, og der er nogle overvejelser, når det kommer til pleje af mikro loop hair extensions. De fleste af disse udvidelser er fremstillet af menneskehår som bedst opretholdes med høj kvalitet shampooer og andre produkter. Human hair extensions er kendt for deres tendens til at tørre ud og blive sammenfiltret, hvis de ikke er godt-condition, og mikro loop udvidelser er ingen undtagelse. Kunder med nye udvidelser skal kigge efter produkter uden tilsat alkohol, skrappe renseprodukter, eller fyldstoffer.

Før du bruger mikro-loop hair extensions, bør potentielle kunder også overveje den nuværende længde og tilstand af deres naturlige hår. De fleste stylister anbefaler, at eksisterende hår være på mindst 3 til 4 inches (ca. 7,6 til 10 cm) i længden for udvidelser til at blande i godt. Hår, der har været over-forarbejdet ofte nyder godt af en konditionerende behandling et par uger før at få disse typer af udvidelser.

Hvad er Keratin Conditioner?
Hvordan jeg rydde op i en Scruffy Beard?
Hvordan slipper jeg af Face skæl?
Hvad er de forskellige typer af personlig hygiejne Supplies?
Hvordan jeg kaste en Manicure Party?
Hvad er Cuticle Flytteforretninger?
Hvad Er Argan Oil Shampoo?
Hvad er en hår maske?
Hvad kan jeg forvente efter Breast Augmentation?
Hvad er Lip Blush?
Hvad er Cocoa Butter?

Leave a Reply