Hvad er midlertidige Dreadlocks?

Udtrykket “dreadlocks” beskriver en bestemt frisure der består af dele af hår omkring en inch (2,5 cm) rundt ved basen, der er sammenfiltret sammen til dannelse af individuelle reb. De kan ikke blive børstet eller kæmmet, og når vasket, skal tørres grundigt for at undgå problemer såsom lugt og endda skimmel eller meldug. Voksende dreadlocks tager et stykke tid, og giver ikke mulighed for andre frisurer i dette tidsrum. For dem, der gerne vil prøve dreadlocks, også kaldet “dreads,” midlertidige dreadlocks kan blive skabt, som giver det udseende, for et par dage i stedet for på lang sigt.

En type af midlertidige dreadlocks bruger en persons eget hår. For at starte, er håret delt i små firkantede sektioner en tomme (2,5 cm) på tværs. Hver sektion af hår dækkes derefter med voks eller et lignende produkt, så snoet omkring en finger tæt til dannelse af en tæt spiral. Når alt håret er i disse ropey spoler de tørres med et slag tørrere at sætte stilen.

At skabe et anderledes udseende, men bruger stadig kun vokser, naturligt hår, kløft, voks, og spole håret som tidligere beskrevet. I stedet for at tørre med en føntørrer, strygejern hver lås forsigtigt at trykke den enkelte låser flade i stedet for at lade dem runde. Nogle mennesker føler, at udfladning de midlertidige dreadlocks på denne måde gør dem til at se mere realistisk.

For dem, der foretrækker ikke at gå gennem arbejdet at adskille, Coiling og tørring hver hårlok, kan kunstige dreadlocks være det bedste valg. Disse midlertidige dreadlocks kan købes mange steder og er let at tilføje og fjerne. Kunstige dreads tager kun et par minutter til at sætte i og er en bekvem måde at få en hurtig nyt look til en fest eller anden begivenhed. De kan fjernes senere samme dag, med et minimum af indsats.

En anden type af midlertidige dreadlocks er syntetiske dreadlocks, hår beregnet til at blive slidt for et par uger ad gangen i stedet for nogle få dage eller endda blot nogle få timer. Disse er vedlagt som individuelle låse, som regel tæt på kraniet, og kan bruges til at forbedre eksisterende dreadlocks eller som en komplet stil på egen hånd. Folk har ofte syntetiske dreadlocks professionelt monteret, selvom det kan gøres derhjemme.

En ting, alle disse former for midlertidige dreadlocks har det til fælles er, at de er beregnet til at være forgængelig, og bør ikke efterlades på lang sigt. De fleste midlertidige stilarter bør ikke efterlades i mere end et par dage på det mest, for at undgå skade på det naturlige hår. De kan sættes tilbage i, når det ønskes, dog gør dem en smart måde at afprøve udseendet af dreads uden at forpligte sig til de dreadlocks permanent.

Hvad er Akryl negle?
Hvilke Er de bedste Bob Haircuts for-rundens Faces?
Hvad er Nogle Forskellige Typer af Makeup Pensler?
Hvad er de forskellige typer af permanent hårfjerning produkter?
Hvad der er en aerosol-hårspray?
Hvad er de forskellige typer af kosmetik emballage?
Hvordan jeg Korrekt Skær Næse hår?
Hvad er hår, hud og negle Vitaminer?
Hvad er hår væksthormoner?
Hvad er en Spa Pedicure?
Hvad er en kallus Razor?

Leave a Reply