Hvad er miljøvenlige Cosmetics?

Eco-venlige kosmetik indeholder kun naturlige ingredienser. Virksomheder, der fremstiller miljøvenlige kosmetik undgå brug af de mange giftige kemikalier, der almindeligvis anvendes i mange typer af makeup. Eco-venlige kosmetik er generelt udviklet uden brug af dyreforsøg, og bliver ofte mærket som grusomhed-fri. Nogle er pakket med bionedbrydelige eller genanvendt komponenter. For Eksempelvis, er den presses pulveret foretaget af en selskab solgt i sammentrykker lavet af biologisk nedbrydelige materialer,, mens nogle virksomheder emballering af deres øko-venlige kosmetik i genanvendt emballage, der er genanvendelig og jord-venlige.

Producenter af miljøvenlige kosmetik generelt undgå at bruge ingredienser, der almindeligvis anvendes i mange kosmetiske formler, der kan skade sundheden. Disse kemikalier omfatter parabenerne, vaseline, formaldehyd, propylenglycol og natriumlaurylsulfat eller laureth sulfat. Bly, kviksølv og andre giftstoffer også bruges i mange populære mærker af kosmetik, men undgås ved skaberne af miljøvenlige kosmetik. Parabener er antimikrobielle midler anvendes som konserveringsmiddel i mange produkter. Disse toksiner er kendt for at forårsage allergiske reaktioner hos nogle mennesker og menes at være kræftfremkaldende.

Vaseline, almindeligt kendt som vaseline, er en ingrediens findes i mange produkter, der sælges til fugter hud og læber. Det faktisk forhindrer huden fra at blive fugtet, selv om, og initierer en tørring handling. Ethvert produkt, der indeholder petrolatum kan forårsage tørre, sprukne læber og hud, så det vil ikke blive opført som en ingrediens i ethvert produkt, som er miljøvenlig. I stedet for vaseline, indeholder miljøvenlige fugtgivende produkter kakaosmør eller naturlige planteolier, såsom sesam, mandel, oliven, jojoba og avocado olie.

Formaldehyd er et konserveringsmiddel almindeligt anvendt i kroppens vaske, hår pleje produkter, neglelak, og sæber. Dette kendte carcinogen kan absorberes af kroppen og forårsage allergiske reaktioner hos modtagelige individer. Eco-venlige produkter ikke indeholder formaldehyd eller nogen produkter,, der kan frigive formaldehyd. De udnytter naturlige konserveringsmidler såsom vitaminer C og E, rosmarin eller Grapeseed ekstrakter, eller de essentielle olier af neem, tea tree, og timian.

Adskillige selskaber tilbyder linjer af mineral makeup. Dette er en god alternativ til makeup, der indeholder kemikalier, men den forbrugeren skal vogte at eftersom ikke alle mineral-baserede kosmetik er lige. Nogle mærker af mineral makeup er øko-venlige kosmetik, mens andre indeholder toksiner såsom kviksølv, formaldehyd, og føre. For at sikre,, at makeup kun indeholder naturlige ingredienser, bør forbrugeren læse etiketter. Huden er det største organ i kroppen og kan absorbere brusegelé, sæber, cremer og kosmetik, så at sikre, at kun naturlige ingredienser anvendes på huden er lige så vigtig for helbredet som at spise rene fødevarer.

Hvad er Shikakai?
Hvordan kan jeg pleje for kort kruset hår?
Hvilke Er de bedste Tips til Voksende ett Mustache?
Hvordan vælger jeg de bedste naturlige Hårfarver for Gray Hair?
Hvordan vælger jeg den bedste volumizing Hair Spray?
Hvad er Mascara Base?
Hvad er de forskellige typer af Botox ® behandling?
Hvordan vælger jeg den bedste shampoo til sart hud?
Hvad er den bedste måde at rense briller?
Hvordan vælger jeg den bedste alder Spot Remover?
Hvad er en Pompadour?

Leave a Reply