Hvad er Mineral Eyeshadow?

Mineral eyeshadow er en løs eller presset pulver eyeshadow indeholdende alle-naturlige mineraler. Mineralerne bliver formales til ett meget fin mikroskopisk – eller endog nanopartikel-størrelse – pulver. Mineral makeup generelt er et populært valg, fordi det er kapret som værende all-naturlige og tilbyde en glat, lang-varig dækning.

Selv om der er ingen registrering af nøjagtigt, hvornår folk begyndte at slibning op mineraler og bruge pulveret til at udsmykke hud, er det kendt, at mange gamle kulturer brugt det til dekoration af deres hud for skønhed eller før de går ud for at krig. At dømme ud fra tegninger af Cleopatra, fandt hun en måde at forbedre hendes skønhed ved at gnide hendes læber og kinder med, hvad der kunne have været rød ler og perfektionere kunsten at dramatiske øjne med kohl. I løbet de 1970’erne, begyndte at kosmetik Selskaber, som fremstiller mineral eyeshadow som en del af deres mineralske makeup linjer. Kvinder købte denne nye, naturlige øjenskygge som en forlængelse af en stigende tendens i retning af mere naturlige produkter. Drug butikker og stormagasiner udføres flere typer af eyeshadow, såsom fløde, pulver og stick, men kvinder blev fascineret af de naturlige materialer anvendt i fremstilling af mineral eyeshadow.

En kvinde, der har følsom hud, eller en der har oplevet allergiske reaktioner over for eyeshadow eller anden øje makeup, opdager måske, at hun har bedre held at holde hendes Øine lyse, mens du bruger mineral eyeshadow. Det er normalt kommer i en lille kompakt eller en krukke, ligesom regelmæssig eyeshadow, med en lille børste applikator. Nogle mærker tilbyde sæt af farver, der supplerer hinanden og er lavet at blive båret sammen. Fjernelse mineral eyeshadow er let nok ved hjælp af en flydende eye makeup remover og ett bomuld pad. Brugeren bør undgå at bruge en bomuld bold, på grund stykker af bomuld kan blive indgivet i de øjenvipper og glide ind i øjet, forårsager irritation.

Bismuth oxychlorid er en ingrediens ofte fundet i mineral eyeshadow, der tilføjer en svag glitre til den farvelægning, og er kommet under nogle granskning. Det er et biprodukt af kobber og bly forarbejdning. Skønt kobber og bly findes i naturen, bismuth oxychlorid er ikke er.

Nogle kvinder har bemærkede, at huden irritation, når brug af mineralolie eyeshadow, der indeholder bismuth oxychloride. Under fremstillingsprocessen, bliver de mineralerne pulveriseres ind i nanopartikler, som er så små, at, teoretisk, kunne de blive inhaleret, mens at sætte mineral eyeshadow på eller endda indtast bærerens porer. Risikoen af ​​denne hændelse opstår synes at være meget lille, dog.

Hvad er fordelene ved Protein for hårvækst?
Hvordan vælger jeg den bedste Hair Removal Spray?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved at bruge Peroxide for Mundskyllemiddel?
Hvad er forskellige hjem retsmidler for mørke cirkler?
Hvad er de bedste tip til At-Home Microdermabrasion?
Hvad Er en Øjenbryn Stimulator?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Mænds Deodorant?
Hvordan jeg Vælg den bedste Solcreme for rosacea?
Hvad er nogle frisurer til tykt hår?
Kan jeg give blod efter at få en tatovering?
Hvordan Må jeg Vælg de bedste naturlige Skin Care Products?

Leave a Reply