Hvad er mørke øjne cirkler?

Mørke øjne cirkler kan få folk til at se træt og gammel, selv om de ikke er en dag over 25 og får otte til ti timers søvn om natten. Mænd og kvinder fra alle racer kan have mørke rande under øjnene, men det er mest udbredt i afrikanske amerikanere, Southern italienere, og Sydøstasiater. De, der lider af dette irriterende problem kan ofte undre sig, hvis der er noget der kan gøres ved det. Uanset hvilke metoder folk beslutter at forsøge med henblik på at skaffe sig af med mørke øjne cirkler, er det vigtigt for dem at forstå, hvorfor de synes under øjnene, så de kan lære at effektivt at bekæmpe dem.

Den følsomme hud under øjnene er tynd og ikke har så mange kirtler som andre dele af kroppen. Som en person vokser ældre, denne tynde hud har tendens til at få tørrere og mere rynket. Venerne i huden under øjet blive mere synlig og mørke øjne cirkler begynder at danne. Når folk har mørke cirkler under øjnene, kan de blive plaget med dem for en række forskellige årsager.

Mennesker med mørke øjne cirkler ofte arver problemet fra et familiemedlem. Hvis andre i familien træet lider af allergi, er der en god chance har de mørke under øjet kredse så godt. Luftbårne allergener kan forårsage en person til at gnide øjnene en hel del, hvorved øjnene til at blive betændt og irriteret. Som et resultat heraf kan huden under øjets ofte mørkere.

Ikke modtager nok søvn er en anden synderen. Når folk ikke får nok shut-øje, kan de finde sig selv med mørke øjne cirkler, udsender deres sene nætter for hele verden at se. Mange natteravne, der ikke får nok hvile, eller som holder sene timer ende op med hud, der ser bleg og indfalden. Blodkar er mere let synlige under øjnene af dem, der er berøvet søvn. I sidste ende, de synlige blodkar bidrage til pesky under øjet kredse.

Den måde knogler er konstrueret, kan være en anden grund til hvorfor nogen er plaget af mørke øjne cirkler. Hvis en person dyb har sat øjne, kan mørke skygger hængende under dem. Folk, der bruger en masse tid i solen uden ordentlig beskyttelse kan udvikle mørke områder under øjnene, da eksponering for solen kan lokke pigmentering mod hudens overflade. Visse lægemidler kan også dilatere blodkar, således at mørke cirkler dannelse under øjnene. Hvis en person spiser en usund kost, det skaber endnu en faktor, der bidrager til mørke under øjet kredse. Gravide eller menstruerende kvinder er også kandidater til dette problem på grund af ændringer i hormoner.

Når en person lærer, hvad der forårsager mørke øjne cirkler, der er flere taktik, der kan bruges til at bekæmpe dem. Først er det vigtigt at drikke mindst 10 glas vand hver dag. Få søvn nok i hvert fald otte til ti timer om natten. Spis en afbalanceret kost, der indeholder frugt og grøntsager. Hvis nogen har allergi, kan under øjet kredse ofte elimineres med en over-the-counter antihistamin. Kartoffel eller agurk skiver er hjemmelavede løsninger, der ofte hjælper folk slippe af øjet kredse så godt. Hvis ingen af ​​disse metoder virker, nogle mennesker ty til topiske cremer beriget med vitamin C og K eller skjule pletter med makeup. Mørke øjne cirkler kan være en frustrerende problem, men at forstå, hvad de er, og hvorfor de synes under øjnene vil hjælpe folk med at afgøre den bedste metode til enten at fjerne eller skjule dem.

Hvad der er normal hudtype?
Hvad er Spa Cosmetics?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved at bruge Peroxide for Mundskyllemiddel?
Hvordan finder jeg ud min hud Undertones?
Er det værd at Pris for Expensive Perfumes?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Badeolie?
Kan jeg bruge barberskum Med en elektrisk barbermaskine?
Hvilke Er de bedste tip til Styrkelse af Hair?
Hvad Er Klor Removal Shampoo?
Hvordan vælger jeg den bedste brugte solarium?
Hvad er ett Nail Brush?

Leave a Reply