Hvad er Multebær Extract?

Melbærris ekstrakt fremstillet fra bladene af melbærris planten. Det er almindeligt anvendt som et astringerende i kosmetiske præparater og hudplejeprodukter. Astringerende er rensemidler, der fjerner snavs og olie fra hudens porer. Det bruges også som en lettelse middel til at blegne fregner eller misfarvning af huden, som kan være forårsaget af solskader eller hormonelle forhold.

Den melbærris Anlægget er også kendt som beargrape planten eller tyttebær. Dens latinske navn er Arctostaphyllos uva ursi. En anden betegnelse for melbærris ekstrakt er uva ursi ekstrakt. Melbærris ekstrakt siges at have antibakterielle og antioxidant egenskaber, der kan være gavnlige til rensning af huden og forbedre dens udseende. Det menes af nogle at øge cellefornyelsen hastighed, således at kaste gamle hudceller, som ikke reflekterer lys så gnidningsløst og gøre huden ser kedelig.

Uddraget fra melbærris blade blev traditionelt brugt i Nordeuropa og Rusland til tan læder og udjævne farven på huder. Tilsvarende ekstrakten også anvendes til at forbedre hudfarve og farvning. Hydroquinon og arbutin er de to aktive bestanddele i melbærris ekstrakt menes ansvarlig for dens evne til at reducere hudens pigmentering. Hydroquinon vides at inhibere melanin i huden. Melanin er et pigment der findes i huden, der bestemmer en hudens farve. Arbutin er også rapporteret at have melanin-inhiberende egenskaber, men ikke i samme omfang som hydroquinon. Imidlertid arbutin menes at være mindre irriterende for huden og bruges oftere i kosmetik. Hydroquinon er anerkendt af USA Food and Drug Administration som blegemiddel.

Andre ingredienser i hudcremer designet til at lysne huden lov skal kaldes hud blegemidler eller hud whiteners. Selv kosmetiske virksomheder kan tout fordelene ved melbærris eller uva ursi ekstrakt, der ikke er endeligt videnskabeligt bevis for, at de beløb, der kan være nok til at lysne en misfarvning af huden eller ændre udseendet af huden.

Det anses for bedst at bruge et produkt fremstillet af melbærris ekstrakt kun på stedet man ønsker at lysne. Anvendelse af en creme eller lotion med melbærris ekstrakt over hele ansigtet kunne tænkes at medføre uønskede resultater, såsom at fjerne for meget pigment fra huden og øge misfarvning og ujævn udseende hudfarve.

Melbærris ekstrakt er også blevet brugt til medicinske formål som et diuretikum og mulig løsning for urinveje og blære infektioner. Det almindeligt findes i en væske, en tablet eller tepose form. En læge bør altid høres, før du bruger nogen urtekosttilskud.

Hvad er Body Shimmer?
Hvad Er Dulhan Mehndi Designs?
Hvad er de forskellige typer Manicure?
Kan jeg bruge barberskum Med en elektrisk barbermaskine?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Brug af et Laser for Rynker?
Er farve dit hår virkelig at gøre det tykkere?
Hvordan kan jeg behandle Tør skællende hud?
Hvad er Parfume?
Hvad er de bedste fedtet hud tips?
Hvordan kan jeg undgå pletter på mine tænder?
Hvad er Baking Soda Shampoo?

Leave a Reply