Hvad er Nødvendig for en Hjemmelavede øjenskylning?

Med mange at vende sig til hjem retsmidler for mindre trængsler, er dem, der lider fra øjenirritation interesseret i at ingredienser, der anvendes i hjemmelavet øjenvaskestation bør. Hjemmelavet øjenskyllevæske kan bruges til til at behandle allergiske øjne, eller at stoppe kløe associeret med pinkeye. Nogle udøvere af holistisk medicin også tout hjemmelavet øjenvaskestation bør som en måde at lindre trætte eller anstrengt øjne, eller til at gøre øjne synes opdateres i dem, der er trætte.

Den vigtigste aspekt vedrørende hjemmelavet øjenvaskestation bør er at ikke forurene øjet ved hjælp ledningsvand. Eftersom postevand kan indeholde talrige kemikalier, kan det ikke navnlig være nyttigt for ett irriteret par øjne. Ligeledes, kan eventuelle yderligere bestanddele eventuelt blive kontamineret med bittesmå bakterier, som kan forårsage alvorlig øjeninfektion.

De fleste opskrifter for hjemmelavet øjenvaskestation bør anbefaler at bruge destilleret vand, da det er fri af kemikalier. Som godt, skal eventuelle forberedelser koges, og derefter indstille afsat til afkøling, før du bruger. Denne tendens til at eliminere mulig kontaminering af øjet med bakterier eller irriterende kemikalier.

En meget enkel opskrift for hjemmelavet øjenvaskestation bør er at koge en kop af vand med ett teskefuld af salt. Denne væske kan derefter anvendes alene som både en øjenvaskestation bør og en nasal skyl. Nogle anbefaler tilsætte urter eller tinkturer til væsken. Man bør være forsigtige, når der tilføjes urter til hjemmelavet øjenvaskestation bør som følsomheder til visse urter kan skabe flere problemer, end de helbrede. Så godt, skal alle naturlægemidler dele være filtreres ud af hjemmelavede øjenvaskestation bør forud på at anvende vask til øjnene. Mange anbefaler at bruge en kop kaffe filter, og filtrering de flydende flere gange.

En anden hjemmelavet øjenskyllevæske er en simpel blanding af grøn te og destilleret vand. Ene tilføjer to dele af bryggede grøn te til én del af vand. Dette menes at gøre de øjne føler forfrisket, og køligere hvis de er kløende eller irriteret. Nogle også fortaler ved hjælp af te poser direkte på lukkede øjne for at reducere hævelse af huden og mørke rande.

Ingen af ​​disse hjemmelavede produkter bør opbevares i mere end en dag eller to, da de har ingen naturlige konserveringsmidler, og kan indføre bakterier til øjet. Nogle naturlægemidler præparater er til rådighed i butikkerne og kan være mere bekvemt for brug, end hjemmelavet øjenvaskestation bør.

Afsluttende betragtning, når forbereder hjemmelavet øjenvaskestation bør, er, hvorvidt betingelsen du planlægger at bruge den øjenvaskestation bør for kan have brug medicinsk behandling. Mens øjne, der er evigt tør eller kløende på grund af til at allergi kan drage fordel af hjemmelavet øjenvaskestation bør, pinkeye forårsaget af bakterier ikke vil forbedre. En sådan betingelse kræver dråber af antibiotika og bør bringes opmærksom af en læge. Som godt, kan kroniske tørre øjne indikere andre betingelser, og bør behandles af en medicinsk professionel.

Man bør konsultere en læge, før du bruger hjemmelavet øjenvaskestation bør til at være sikker på, at ens ingredienser, ikke vil forårsage irritation. Normalt læger let sanktionsmekanismer brugen af ​​saltvand hjemmelavet øjenvaskestation bør og kan endda give dig en guide om, hvordan man forberede det. Den medicinske samfund mindre hyppigt studerer tilføjelser af urter eller tinkturer og læger Forsigtighed kan patienter for at undgå dem helt.

Hvad er Blemish Balm?
Hvad er Dimethicone?
Hvad er de forskellige bakkenbarter Styles?
Hvad er de forskellige typer af parfume?
Hvad er hydroxyethyl cellulose?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Underarms Whitening Cream?
Hvad er Licorice Lotion?
Hvad er fordelene ved at bruge Juvéderm ® i læberne?
Hvordan vælger jeg den bedste Base Coat?
Hvilke Er de bedste tip til Kæmning Hair?
Hvad er Volume Mascara?

Leave a Reply