Hvad er nogle Allergivenlige produkter?

Det er svært at definere, allergivenlige produkter, fordi dette mærke bruges med stor hyppighed. Det bør bemærkes, at på områder som USA, har Food and Drug Administration (FDA) ikke har regulerende magt over ordet allergivenlige. Det bør overvejes et ord, der betyder, “sandsynligvis vil medføre færre allergi,” og det betyder bestemt ikke, at det ikke vil forårsage allergi. Hver enkelt bruger nogen form for allergivenlige produkter skal omhyggeligt læse etiketter til at lede efter ingredienser, de har haft reaktioner i fortiden. Tilstedeværelse af disse ingredienser betyder at finde noget andet, der vil arbejde i stedet.

Med hensyn til de typer af allergivenlige produkter, er disse næsten uden begrænsning. Folk kan være mest fortrolig med at se denne etiket på ting som shampoo, sæbe og diverse kosmetik. Især med kosmetik, kan mange mennesker ikke være allergiske over for de stoffer, der anvendes i dem, men kan være følsomme over for dem. Produkter, der har højt syreindhold kan forårsage hudirritation og tør, selv om de ikke skaber allergi.

Nogle rengøringsmidler produkter kan anses allergivenlige. Dette kunne omfatte ting som vaskepulver eller opvaskemiddel. Disse produkter kan være fraværende ting som parfume eller farvestoffer, der er mere forbundet med allergier, og nogle af dem har meget få ingredienser, så det er nemt at kontrollere, om allergi findes til en enkelt ingrediens. Det skal også bemærkes, at mange mennesker, der har allergi ikke nødvendigvis generet af ingredienser i masser af vaskemidler, sæbe eller kosmetik, der ikke er mærket allergivenlige. Under høfeber betyder ikke, at have allergi over for parfume.

Kosmetik og sæbe eller rengøringsmidler er ikke de eneste allergivenlige produkter. Shoppere kan finde allergivenlige puder eller madrasser, for eksempel. Med ting som strøelse, kan dette betyde mindre tilbøjelige til at fremme støv mide befolkning, i stedet for mindre tilbøjelige til at fremkalde allergi.

Andre typer af hypoallergen produkter omfatter smykker. Især øreringe kan tjene dette afsnit, hvis de ikke indeholder nikkel. Nikkelallergi er nogle af de mest almindelige metal allergi. Folk kan også være nødvendigt at søge efter ting som nikkelfrie bæltespænder at undgå allergisk reaktion på et bæltespænde røre huden.

Måske en af ​​de mest nysgerrige af allergivenlige produkter er forskellige hunderacer eller katteracer, der er så mærket. Når hunde betragtes som mindre tilbøjelige til at fremkalde allergi, de normalt kaste mindre og har tendens til at have mindre skæl end andre hunde. De fleste mennesker allergiske over for hunde er følsomme over for dyreskæl, men nogle kan være allergiske over for dyr spyt, i hvilket tilfælde ingen hund kan med rette betragtes allergivenlige. Selv når en hund kaster mindre hår eller skæl, de stadig kan give nogle mennesker allergi, og folk ville være klogt at tilbringe noget tid sammen med dyrene inden de vedtager dem at afgøre, om allergi over for hunde er for svær for hunden ejerskab.

Hvilke Er de bedste tip til Holde Smukke Lips?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Double Barrel Curling Iron?
Hvordan jeg Vælg den bedste Exfoliator for Dry hud?
Hvad er en Cuticle Trimmer?
Hvad er løs Eyeshadow?
Hvad er de forskellige lange overskæg Styles?
Hvilke Er de bedste tip til Kunstige Kløerne?
Hvordan jeg Vælg den bedste Eyeshadow for grønne øjne?
Hvad er de forskellige typer af Emo frisurer til piger?
Hvordan jeg Trim en fipskæg?
Hvilke risici er af kosmetisk kirurgi?

Leave a Reply