Hvad er øjenlåg Lim?

Øjenlåg lim er en form for kosmetisk lim, ofte brugt af folk med en Epicanthic fold, eller, som det ofte kaldes, en enkelt øjenlåg. I tilfælde af en enkelt øjenlåg – udbredt blandt asiatiske mennesker – levitatoren muskel, der hjælper til at løfte øjenlåget lægger meget lavere på øjenlåget end normalt, således at øjenlåget ikke typisk har en fremtrædende fure. Brugere af øjenlåg lim typisk anvende denne kosmetisk lim på den øverste øjenlåg på det sted, hvor de gerne vil give det udseende af en fure. En særlig gaffellignende redskab derefter almindeligvis anvendes til at skubbe øjenlåget tilbage bag i øjet, hvilket skaber udseendet af en dobbelt-eller mærkbart foldet øjenlåget.

Fans af øjenlåg lim hævder, at brugen får øjnene synes bredere og rundere. Det kan anvendes som et alternativ til øjenlåg bånd, der har stort set samme kosmetisk virkning. Undertiden øjenlåg lim anvendes i stedet for blepharoplastik, en kosmetisk kirurgi procedure med permanente resultater.

Mens øjenlåg lim kan forårsage nogen irritation af huden, er det generelt betragtes som sikkert til anvendelse omkring øjnene. Anvendelse af øjenlåg lim kan tage flere minutter, da det normalt skal anvendes i mindst to lag. Det første lag bør generelt lov til at tørre i nogle få minutter, før en anden coating påføres. Makeup kunstnere typisk anbefaler at anvende lim i nærheden af ​​øjenvipperne for de bedste resultater.

Når øjenlåget lim påføres øjnene, kan øjenlåget blive skubbet hen imod bagsiden af ​​øjet med en lille plast pick sædvanligvis forsynet med lim. Denne bevægelse hjælper klæbe øjenlåget til huden over øjet, hvilket skaber udseendet af en foldet øjenlåget og en rundere, mere åben udseende øje. Øjenlåg tape, et lignende adhæsiv-produkt, kan også anvendes til at opnå de samme midlertidige resultater. En strimmel af tape er generelt placeret på øjenlåget, så øjenlåget skubbes tilbage, indtil det klæber til huden over øjet. Virkningerne af lim eller tape normalt vare et par timer før en ny ansøgning bliver nødvendigt.

Der er uenighed i nogle kredse om anvendelsen af ​​øjenlåget lim mellem asiater at forbedre udseendet af øjet. Nogle mener, at asiater bruger denne kosmetisk lim udelukkende at nedtone den enkelte øjenlåget, der anses for karakteristisk for asiatiske mennesker. Andre, herunder mange, der bruger det, tror, ​​at denne kosmetisk produkt blot gør øjne ser mere fremtrædende og mere vågen. Brugere påpeger ofte, at det kan gøre anvendelsen af ​​andre kosmetik til øjnene, herunder mascara og falske øjenvipper, lettere og mere effektivt.

Hvordan jeg Vælg den Bedste Concealer Blyant?
Hvordan vælger jeg den bedste Eye Makeup for mænd?
Hvad er de bedste tips til exfoliate ben?
Hvad er Vegan Nail Polish?
Hvad er Emo Make Up?
Hvordan vælger jeg den bedste Grå frisurer?
Hvordan vælger jeg den bedste garvning seng Cleaner?
Hvad Er Brightening Serum?
Hvordan vælger jeg den bedste Shower Sponge?
Hvordan slipper jeg af med skæl Flakes?
Hvad er proceduren for at få Juvéderm ® Injektioner?

Leave a Reply