Hvad er øjenlåg Opstramning?

Øjenlåg stramning er en kirurgisk kosmetisk procedure udføres af en plastikkirurg for at fjerne eller reducere hængende eller sagging øjenlåg. Den medicinske betegnelse for øjenlåg stramningen er blepharoplasty. Mens øjenlåg stramningen er en procedure, der vil reducere hængende øjenlåg, og kan udføres på både øvre og nedre øjenlåg, betyder det ikke reducere eller fjerne de fine rynker kendt som kragetæer eller griner linjer.

Typisk patienter, der gennemgår en øjenlåg stramme procedure er midaldrende og raske personer, der ønsker at fjerne hængende eller hængende rundt om deres øjne. Yngre patienter med hængende øjenlåg, der kan være en arvelig egenskab er også kandidater til øjenlåg stramning. Det er ikke en fremgangsmåde, der vil dramatisk ændre en udseende, men det kan ske i forbindelse med andre procedurer, hvis mere specifikke resultater er ønsket. En konsultation med en plastikkirurg er nødvendig for at afgøre, om øjenlåg stramning er det rigtige for enhver patient.

Proceduren udføres under lokalbedøvelse at dulme området omkring øjet. Indsnit er lavet efter de naturlige folder i det øverste øjenlåg og lige under vipperne linje på de nedre øjenlåg. Huden separeres derefter fra fedtvæv og overskydende fedt fjernes. Det kan også være nødvendigt at trimme nogle muskler. Den overskydende, slap hud derefter trimmes væk, og incisionen lukkes med ekstremt fine suturer.

Efter proceduren, kan patienterne forvente mild til moderat smerte og ubehag, der kan kontrolleres med smertestillende medicin. Tør, kløende eller brændende øjne er ikke en usædvanlig bivirkning af øjenlåg stramning, men svær brændende eller ubehag kan indikere et problem. En kvalificeret kosmetisk kirurg vil nøje overvåge patienten for en til to uger efter en øjenlåg stramning procedure, og selvom alle kirurgiske indgreb indebærer en vis risiko, de mest almindelige risiko forbundet med øjenlåg stramningen er infektion.

De fleste patienter, der gennemgår øjenlåg stramning er begrænset i at se fjernsyn eller læsning for to til tre dage og kan vende tilbage til arbejde eller normal aktivitet inden for syv til ti dage. Selvom alle helbreder anderledes, kan fuldstændig helbredelse kan forventes for de fleste patienter inden for en måned. Nogle øjenlidelser såsom grøn stær, kan påvirke risikoen for øjenlåget stramning, så en ordentlig præ-rådføre sig med en øjenlæge kan anbefales.

Hvad er de bekymringer om Toksiner i kosmetik?
Hvor meget skal en spids en frisør?
Hvordan vælger jeg den bedste Cocoa Butter Cream?
Hvordan jeg regrow øjenbryn hurtigt?
Hvilke Er fordelene ved Tea Tree Oil til Skin?
Hvordan vælger jeg den bedste Hypoallergen Mascara?
Hvad er de anvendelser af pimpsten?
Hvad er Shikakai?
Hvordan vælger jeg den bedste Eyeliner Style?
Hvad er ett Beard Transplant?
Hvordan vælger jeg den bedste billige skønhed leverancer?

Leave a Reply